Καθένας με τον πόνο του…

Η παράταξη «Αγρίνιο- Ανατροπή Τώρα- Πολίτες σε δράση» με επικεφαλής τον κ. Τραπεζιώτη εξέδωσε ανακοίνωση που καταγγέλλει (σωστά) τη στάση της δημοτικής αρχής και την υπερψήφιση του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για τις διεθνείς συμφωνίες TTIP, CETA και TISA, και καταλήγει ότι η απόφαση αυτή εκτός των άλλων «ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» (τα κεφαλαία γράμματα είναι της ανακοίνωσης).
Aναρωτιέμαι μήπως ο κ. Τραπεζιώτης, το θέμα της μακράς δημοκρατικής παράδοσης των πολιτών του δήμου Αγρινίου και της συνέχισής της, έπρεπε να το σκεφτεί σοβαρά στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, και ιδιαίτερα στις επαναληπτικές της δεύτερης Κυριακής…;

Όλα αυτά τα έγραψε στο facebook ο Παύλος Μοσχολιός με αφορμή αυτή την ανακοίνωση της παράταξης Τραπεζιώτη και εννοεί προφανώς ότι ο Τραπεζιώτης έδωσε γραμμή στους δικούς του τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών να ψηφιστεί ο Παπαναστασίου. Ο τέως δήμαρχος ξεχνά βέβαια ότι σε απόλυτους αριθμούς τη δεύτερη Κυριακή πήρε λιγότερες ψήφους… Ξεχνά επίσης ότι κάποτε αναρωτιώνταν σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου «Και που ξέρετε τι ψήφισε ο καθένας μέσα στο παραβάν;»

Όσο για τα περί δημοκρατικής παράδοσης και δημοκρατικής παράταξης που υποτίθεται πως είναι μόνο το “ορθόδοξο” ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ που μεταπήδησε σαν τα ποντίκια στο ΣΥΡΙΖΑ, αυτά είναι μετεμφυλιοπολεμικά ψυχολογικά κατάλοιπα και εν έτει 2016 εν μέσω χρεοκοπίας δεν αφορούν κανένα στην κοινωνία….