Επιστρέφει η… ταμπέλα στην τοπική ΝΔ

Από Σεπτέμβρη αναμένεται να λειτουργήσουν εκ νέου γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Ο χώρος στο κέντρο του Αγρινίου που θα στεγαστούν τα γραφεία βρέθηκε και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού η ΝΔ θα αποκτήσει και πάλι …ταμπέλα στην Πλατεία Δημοκρατίας. Ένω στις αρχές του φθινοπώρου αναμένονται τα εγκαίνια, πιθανότατα παρουσία κάποιου υψηλόβαθμου στελέχους της ΝΔ.

Η μεγαλύτερη τοπική οργάνωση της Αιτωλοακαρνανίας είχε μείνει τα τελευταία χρόνια χωρίς γραφεία, απόρροια της απαξίωσης της κομματικής οργάνωσης που κάποιοι εντός της ΝΔ στοχευμένα ήθελαν, προκειμένου να επιτύχουν την προσωπική τους ανάδειξη. Δυστυχώς στη ΝΔ τέτοια φαινόμενα επιβραβεύονται γι’ αυτό και η πλειονότητα των μελών της ΝΔ αποστρέφεται τα τοπικά κομματικά δρώμενα.

Από εκεί και πέρα αυτό που μένει να φανεί στην πορεία είναι αν και για πόσο χρόνο το καταχρεωμένο κόμμα θα αντέξει το οικονομικό βάρος της διατήρησης του κομματικού γραφείο στο Αγρίνιο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει και μεγάλη προθυμία στα προβεβλημένα στελέχη της περιοχής να βάλουν το χέρι στην τσέπη…