Καμία επαφή με την πραγματικότητα τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ακριβώς πριν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του δεν ενδιαφέρονταν ή δεν τους βόλευε να αντικρύσουν τα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας και απέρριπταν την αλήθεια, επειδή τους ήταν δυσάρεστη, έτσι και τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην εξουσία, οι ψηφοφόροι του, αλλά και οι ίδιοι οι κυβερνώντες, βαυκαλίζονται πως νοιάζονται ως “αριστεροί” για το φτωχό λαό και τα προβλήματά του. Τρανό και πρόσφατο παράδειγμα τα αντισταθμιστικά ψίχουλα για όσους έχασαν του ΕΚΑΣ.

Κάπως έτσι η τοπική διαδικτυακή «Πράβντα» ανακάλυψε πως τα προβλήματα στο Νοσοκομείου Αγρινίου αμβλύνθηκαν σημαντικά… Βέβαια η τοπική διαδικτυακή «Πράβντα» που πριν τέσσερις μήνες η 6ηΥΠΕ πρότεινε την εκ περιτροπής λειτουργία των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου ποιούσε τη νήσσαν… τώρα επειδή προσελήφθησαν δυό τρεις επικουρικοί γιατροί και επιτέλους πλησιάζει η ώρα που θα δημοσιευτούν οι προκηρύξεις για τις θέσεις των Διευθυντών στην Καρδιολογική και τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, ανακάλυψαν σημαντική βελτίωση…

Μιλούν για σημαντική βελτίωση την ώρα που το πιο νευραλγικό κομμάτι του νοσοκομείου, η Καρδιολογική, ακόμη δεν εφημερεύει όλο το μήνα. Μιλούν για σημαντική βελτίωση τη στιγμή που χρειάστηκαν ενάμιση χρόνο για να ξεκινήσουν τη διαδικασία για την προκήρυξη των διευθυντών… Οι προηγούμενοι μπορεί να είχαν τα δικά τους συμφέροντα στην ιδιωτική υγεία, που η τοπική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά, οι τωρινοί όμως έχουν τουλάχιστον τα πρωτεία της ανικανότητας. Ανικανότητα και κάτι παραπάνω, αν αναλογιστεί κανείς πως από τις επτά θέσεις που προκηρύχθηκαν για το νοσοκομείο Αγρινίου οι τρεις αφορούν την μη επείγουσα ειδικότητα των ψυχιάτρων… την ώρα που άλλες κλινικές έχουν τεράστιες ελλείψεις.

Μπορεί πράγματι -και μακάρι- το τελευταίο τετράμηνο να υπάρχουν κάποια αμυδρά θετικά μηνύματα, αλλά να βγαίνουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και να μιλούν για σημαντική βελτίωση πάει πολύ… αν μη τι άλλο δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.