Το “πορευτείτε με ό,τι έχετε….” δεν έχει καμία σημασία…;

νοσοκομείοΒρέθηκε τελικά η λύση για τα ανταλλακτικά που χρειάζονταν τα παροπλισμένα στα συνεργεία ασθενοφορά του τομέα ΕΚΑΒ Αγρινίου και Αμφιλοχίας. Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου είχε εκθέσει το θέμα εκλιπαρόντας για λίγες εκατοντάδες ευρώ, ώστε να αγοραστούν τα απαρραίτητα ανταλλακτικά και να τεθούν ξανά σε υπηρεσία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δόξα τω Θεώ, βρέθηκε η 6ηΥΠΕ με το… θεάρεστο έργο της στην Υγεία και τις… “αριστερές” καταβολές και έβαλε τα χρήματα. Το διαφήμισε και αναλόγως… και όλα καλά με την “αριστερή” μας Κυβέρνηση… Το ότι οι εργαζόμενοι δεν άρχισαν να ζητιανεύουν για ανταλλακτικά, αλλά απευθύνθηκαν αρχικά στην κεντρική διοίκηση του ΕΚΑΒ και όπως ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ παρά το ευτελές πόσο και το γεγονός ότι μια τεράστια περιοχή θα έμενε μόνο με ένα ή δύο ασθενοφόρα ετοιμοπόλεμα,  τους απάντησε “πορευτείτε με ό,τι έχετε….” δεν έχει καμία άραγε σημασία… Σημασία έχει ό,τι η 6ηΥΠΕ είναι εδώ!

Όσο πιο ευτελές το ποσό, όσο πιο πρόδηλη είναι η κατάντια του συστήματος Υγείας -που φυσικά δεν είναι δημιούργημα της παρούσας κυβέρνησης, αλλά τα “αριστερά” μνημόνια την εξευτελίζουν για λίγα ευρώ- τόσο θα περισσεύει και η υποκριτική ευαισθησία…