Υπεγράφη η σύμβαση για τις εργασίες στην επέκταση του κοιμητηρίου Αγρινίου

Στην ολοκλήρωση της εσωτερικής διαμόρφωσης της επέκτασης του κοιμητηρίου Αγρινίου και της περίφραξής της προχωρά η δημοτική αρχή Αγρινίου μετά από τη σχετική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου με την ανάδοχο τεχνική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, το σκέλος του έργου που αφορά στην εσωτερική διαμόρφωση- επιστρώσεις, προβλέπει την κατασκευή τσιμεντοστρωμένων διαδρόμων, μετά από τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές εργασίες, επιχώσεις και σκυροδετήσεις.Επίσης, θα κατασκευασθεί πέτρινη περίφραξη συνολικού μήκος 40 μέτρων και περίφραξη με συρματόπλεγμα και σιδηροσωλήνες ύψους 1.62 μέτρων και συνολικού μήκους 75 μέτρων.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου υπογράμμισε ότι με το έργο αυτό ολοκληρώνεται η περίφραξη και η εσωτερική διαμόρφωση του χώρου της επέκτασης του κοιμητηρίου, ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό, σημειώνοντας με νόημα ότι δεν περιποιούσε τιμή για την πόλη το γεγονός ότι ο ιερός αυτός χώρος έμενε αδιαμόρφωτος κι απερίφρακτος και ως εκ τούτου απροστάτευτος από το 2006.