Συνελήφθη 41χρονος με χασισοφυτεία στον Βάρνακα Ξηρομέρου

Εκριζώθηκαν 84 δενδρύλλια κάνναβης, επίσης κατασχέθηκαν δύο ακόμη σε κατάσταση αποξήρανσης καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

chasisΣυνελήφθη χθες 13-09-2016 στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 41χρονος ημεδαπός, με την κατηγορία της καλλιέργειας κάνναβης, ενώ συγκατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ένας ακόμη 25χρονος, ο οποίος αναζητείται.Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, σε περιοχή του Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας, φυτεία 84 δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους από 1,20 έως 4,60 μέτρα, που καλλιεργούσε ο 41χρονος μαζί με τον 25χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε ποιμνιοστάσιο καθώς και στην κατοικία του 41χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 224 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και 2 δενδρύλλια κάνναβης σε κατάσταση αποξήρανσης, βάρους 134 γραμμαρίων.Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας. Ο 41χρονος, με τη σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου.