Ουάρντα : Μένω προσηλωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Παναιτωλικό

Ο Αμρ Ουαρντά μιλάει στο SDNA για την ισοπαλία του Παναιτωλικού με τους “πράσινους και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ εξηγεί γιατί εκνευρίστηκε τη στιγμή της αλλαγής του, αλλά και το… “χάι-φάιβ” με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Αιγύπτιος μέσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του Αγρινίου και μπορεί κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο να μην έπιασε τα στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αγώνων, η ομάδα του ωστόσο κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα από έναν δυνατό αντίπαλο. Ο 23χρονος άσος που βλέπει το όνομά του… συχνά-πυκνά να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια παίρνει θέση για τις φήμες που ακούγονται, ενώ δηλώνει βέβαιος ότι ο Παναιτωλικός θα δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

“Χρειάζεται και η τύχη…”
“Ηταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας. Νομίζω ότι αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό που πήραμε, αν και συναντήσαμε κάποιες δυσκολίες στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Χρειάζεται βέβαια και η τύχη κι εμείς την είχαμε σε ορισμένες περιπτώσεις που πιεστήκαμε, αλλά είχαμε και τον τερματοφύλακά μας σε εξαιρετική μέρα για μία ακόμη φορά”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Ουαρντά στο SDNA. “Η ομάδα μας έχει κάνει μία πολύ καλή αρχή θεωρώ στο πρωτάθλημα, έχουμε παίξει με δυνατούς αντιπάλους κι ανταποκριθήκαμε αρκετά ικανοποιητικά. Είμαι σίγουρος όμως ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε περισσότερο και θα δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια”.

“Ωραίο να σε θέλουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, αλλά…”
Σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον τόσο από πλευράς ΠΑΟΚ, όσο κι από τον Παναθηναϊκό, παραδέχεται πως: “Σίγουρα είναι πολύ ωραίο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να ακούει ότι τον θέλουν μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ”, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως: “Εγώ ωστόσο προσπαθώ να μένω προσηλωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Παναιτωλικό και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Θα δούμε του χρόνου το καλοκαίρι τι θα γίνει…”.

“Κανένα θέμα με τον Ματζουράκη”
Παράλληλα ο Ουαρντά πήρε θέση και για τον εκνευρισμό του τη στιγμή που έγινε αλλαγή από τον Γιάννη Ματζουράκη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον προπονητή του. “Όχι, όχι, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον κόουτς. Με τον εαυτό μου μόνο νευρίασα που δεν μπόρεσα να αποδώσω στο επίπεδο που ήθελα. Με κανέναν άλλο δεν νευρίασα…”.

Αναφορορικά με το “χάι-φάιβ” που έκανε με τον Αντρέα Στραματσόνι, εξήγησε πως: “Ηταν απλώς μία αυθόρμητη κίνηση…”.
Οσο για το ποιο είναι το “ταβάνι” του φετινού Παναιτωλικού κι αν υπάρχει στην άκρη του μυαλού του η Ευρώπη: “Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Πέρυσι μας έλειψε η τύχη σε κάποια παιχνίδια στο τέλος και δεν τα καταφέραμε, φέτος όμως θεωρώ πως έχουμε πιο δυνατό σύνολο και μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο…”.

πηγή : sdna.gr