Δουλίτσες με τους πρόσφυγες

Σύμφωνα με ανακοίνωση βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο το θέμα της δυνατότητας φιλοξενίας προσφύγων ανακίνησε πρώτος ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Ο εν λόγω ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην περιοχή του πρώην δήμου Θεστιέων φέρεται να έχει υποβάλει την πρόταση να διαθέσει το ακίνητό του για τον σκοπό αυτόν.

Ωραίο σύστημα… Με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια… Που κατηγορούσατε το κόμμα για κρατισμό… Καθένας που έχει το ακίνητό του σε αχρηστία μπορεί να προτείνει στο κράτος λύσεις με το αζημείωτο… βεβαίως βεβαίως… Έτσι όπως πάμε θα δημιουργηθεί και Σύλλογος Αλληλέγγυων Ιδιοκτητών Ακινήτων… Και όλα αυτά τελικά γιατί το κράτος είναι ανίκανο ακόμη και ψάξει να βρει τους διαθέσιμους θεωρητικά χώρους για τη φιλοξενία των προσφύγων. Και αυτό ακριβώς βλέπουμε μέχρι τώρα στο προσφυγικό… ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή κατήγγειλε «πάρτι ημετέρων» στο hot spot των Σερρών. Αποκάλυψε πως κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε το έργο σίτισης των προσφύγων, ύψους 750.000 ευρώ και πως οι έλεγχοι ποιότητας και νομιμότητας, θα διεξάγονται από την κόρη του… Κάποιοι μάλιστα ετοιμάζονται για ανάλογες δουλίτσες και στην περιοχή μας…