Ο Κουρουμπλής ξέχασε πότε ήταν βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία [HDvideo]

Θα είναι ευτύχημα για την περιοχή του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα να μπορέσει ο Αιτωλοακαρνάνας Π. Κουρουμπλής να συνδράμει στην υλοποίηση του αναπτυξιακού της αφηγήματος, δηλαδή την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και τη δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου.

Όμως στις δηλώσεις του σήμερα μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Αγρινίου σχετικά με την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό έδειξε να ξεχνά ποια περίοδο υπήρξε βουλευτής της Αιτωλοακαρνανίας… Σχολίασε λοιπόν (δείτε στο βίντεο που ακολουθεί) πως είναι ένα ζήτημα που γεννά απορίες πως τόσα χρόνια έμεινε αυτή η υπόθεση έτσι και σήμερα το Αγρίνιο απειλείται με απομόνωση και με συνέπειες ακόμη και για την ίδια του την ύπαρξη.

Μάλλον ο Κουρουμπλής ξέχασε ποια περίοδο ήταν βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία… Ήταν βουλευτής του νομού με το ΠΑΣΟΚ τη μοιραία οκταετία 1996-2004, την περίοδο του “εκσυγχρονισμού”, την περίοδο δηλαδή που τρέχανε πακτωλοί δισεκατομμύριων και η ανάπτυξη της οικονομίας συγκρίνονταν μόνο με αυτή της Κίνας. Εκείνη την περίοδο λοιπόν το κραταιό σύστημα του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, αντί να διορθώσει το λάθος της αρχικής χάραξης της Ιονίας Οδού, αντί να κάνει κάτι για την ανάπτυξη του τόπου, που τους εξέλεξε επανειλημμένα και να κρατηθεί ο κόσμος στα χωριά και της πόλεις της περιοχής, διόριζε αβέρτα κόσμο στο μετρό, στο τραμ, σε ΔΕΚΟ, σε πάσης φύσεως οργανισμούς από αυτούς που σήμερα αρνούνται να απογραφούν… Εκείνη την εποχή δεν θυμόμαστε τον Π. Κουρουμπλή να ανακινεί το ζήτημα της συγκοινωνιακής απομόνωσης του Αγρινίου… Ξαφνικά όμως σήμερα απορεί…

Δ.Π