Νυν και πρώην δήμαρχος στο facebook εν ώρα συμβουλίου

Την ώρα που στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γίνονταν συζήτηση για τον ισολογισμό του δήμου Αγρινίου για το 2015, ο πρώην δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός σήκωνε μια ανάρτηση στο facebook για να σχολιάσει το δελτίο τύπου της Περιφερειακής Ένωσης των δήμων Δυτικής Ελλάδος με την ομιλία Παπαναστασίου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και το γεγονός ότι -σύμφωνα πάντα με τον Π. Μοσχολιό- ο δήμαρχος Αγρινίου δεν στάθηκε στην παρέμβασή του στο θέμα των κοινωνικών δομών του δήμου και την αλλαγή στο καθεστώς τους που θα επιφέρει απολύσεις εργαζομένων. Εκείνη όμως την ώρα οnline ήταν και ο Γ. Παπαναστασίου, που σχολίασε αρνητικά το ότι ο Π. Μοσχολιός την ώρα του συμβουλίου έκανε αναρτήσεις στο facebook και ανέφερε απαντώντας στον πρώην δήμαρχο πως ο ίδιος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές και πως η ΚΕΔΕ με απόφασή της ζητά από την κυβέρνηση την παράταση του καθεστώτος των κοινωνικών δομών μέχρι να επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά η επίμαχη ανάρτηση του Π. Μοσχολιού:
Oύτε κουβέντα για τις κοινωνικές δομές από τον δήμαρχο Αγρινίου…
Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για ακόμη μια φορά…
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμαρχος Αγρινίου αναφορικά με τις παρεμβάσεις του στο συνέδριο της ΚΕΔΕ σχετικά με τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν υπάρχει ούτε λέξη για τις κοινωνικές δομές, οι οποίες από τις 31-10-2016, κινδυνεύουν να υπολειτουργούν ή ακόμη και να κλείσουν, όπως ενημερώσαμε σχετικώς με δελτίο τύπου.
Προφανώς οι κοινωνικές δομές και οι εργαζόμενοι σε αυτές δεν αποτελούν προτεραιότητα για τη σημερινή δημοτική αρχή, που αρέσκεται περισσότερο να προσφέρει «άρτον και θεάματα», παρά έργο…