Πρόστιμα μοίρασε στη Ναύπακτο το Τμήμα Εμπορίου

Με απόφασεις της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα ύψους 1.000ευρώ το καθένα σε επιχειρήσεις στην πόλη της Ναυπάκτου.

Συγκεκριμένα επεβλήθη πρόστιμο 1.000€ σε ιδιοκτήτη καταστήματος “φρούτα-λαχανικά-κατεψυγμένα-είδη Σούπερ Μάρκετ” στη Ναύπακτο επειδή εε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/10/2016 από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, διαπιστώθηκε να διακινεί 10 κιλά κατεψυγμένα αλιεύματα με ελλιπή στοιχεία στα παραστατικά διακίνησης. Επίσης επεβλήθη πρόστιμο 1.000€ σε επιχειρηματία διατηρεί κατάστημα καφέ-μεζεδοπωλείο-εστιατόριο στη Ναύπακτο επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/10/2016 από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, διαπιστώθηκε να κατέχει προς διακίνηση 10 κιλά κατεψυγμένα αλιεύματα με ελλιπή στοιχεία στα παραστατικά διακίνησης. Ανάλογο πρόστιμο επεβλήθη ιδιοκτήτη καφέ-μπάρ στη Ναύπακτο επειδή σε αγορανομικό έλεγχο από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, διαπιστώθηκε να κατέχει πλαστική φιάλη τσίπουρου 5 λίτρων χωρίς ενδείξεις.

Τέλος πρόστιμο 500 ευρώ επεβλήθη σε ιδιοκτήτη επιχείρησης παραγωγής-πώλησης πάγου στο Αγρίνιο επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου φορτηγό ψυγείο της επιχείρησης διαπιστώθηκε να μεταφέρει 300 σακούλες παγάκια με ελλιπείς ενδείξεις επί των συσκευασιών από όσα προβλέπει ο Κώδικας τροφίμων και ποτών.