#exetastiki

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από τότε που η ΔΕΥΑ Αγρινίου όρισε τα μέλη της πενταμελούς εξεταστικής επιτροπής για να ανακαλυφθεί ο υπεύθυνος για το γεγονός ότι εστάλησαν σε… λάθος διεύθυνση (και όχι στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας) οι φάκελοι με τις προτάσεις της ΔΕΥΑ για την αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από το Καστράκι (συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 6εκατ. ευρώ), με αποτέλεσμα να μην αξιολογηθούν καν για ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Η συγκεκριμένη εξεταστική αποτελείται από τους: Σκορδόπουλο Δημήτριο, Σφυρή Βλάσιο, Λιούπρα Κωνσταντίνο, Σαρισαβίδη Ευάγγελο και τον Πρόεδρο των Εργαζομένων Ματσούκα Διονύσιο. Ενώ στην επιτροπή θα προεδρεύει ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ Δ. Σκορδόπουλος.

Θα έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον το πότε θα ολοκληρωθεί η αναζήτηση ευθυνών και οι εργασίες αυτής της εξεταστικής… Η ΔΕΥΑ εξάλλου δεν είναι πολυεθνική με δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους, ούτε εταιρεία με κάποιο πολυσύνθετο οργανόγραμμα… Οπότε μάλλον πολύ σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε αποτελέσματα. Δε ψάχνουμε δα ψύλλους στ΄άχυρα…