ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας : Στις κάλπες οι μηχανικοί για την αλλαγή σκυτάλης

Στις κάλπες προσέρχονται οι μηχανικοί της Αιτωλοακαρνανίας την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 για τις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο. Υπενθυμίζεται πως εκ των πραγμάτων στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης, αφού ο μέχρι σήμερα πρόεδρός του Κ. Ρόκος δεν θα εκ νέου είναι επικεφαλής κάποιου συνδυασμού. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα και τα μέλη του ΤΕΕ καλούν να αναδείξουν τα νέα αιρετά μέλη για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, τις Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικοτήτων, το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας θα λειτουργήσουν δύο εκλογικά τμήματα:
-Το ένα εκλογικό τμήμα στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ (Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ος όροφος, Π. Σούλου 11 Αγρίνιο)
-Το άλλο εκλογικό τμήμα στο Διοικητήριο στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30, ισόγειο αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου, Μεσολόγγι)

Δείτε τους υποψηφίους των συνδυασμών για τα όργανα του ΤΕΕ:
Αντιπροσωπεία Περιφερειακού Τμήματος
Πειθαρχικό Συμβούλιο Περιφερειακού Τμήματος
Αντιπροσωπεία ΤΕΕ – Επιστημονικές Επιτροπές – Ανώτατο Πειθαρχικό