Υπέροχες κουβέρτες και παπλώματα σε super τιμές από ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ

Όταν έξω κάνει κρύο μέσα στο σπίτι το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σας ντύνει με τα πιο ζεστά λευκά είδη. Επιλέξτε για την κρεβατοκάμαρά σας τα πιο ιδιαίτερα κλινοσκεπάσματα από τα καλύτερα υλικά και δημιουργήστε ένα ζεστό και αξιοζήλευτο περιβάλλον για τις πιο προσωπικές σας στιγμές και την καλύτερη ξεκούραση.

000038511_0_550x667Σκεπαστείτε με ένα απαλό και ζεστό πάπλωμα

Για να νιώσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας επιβάλλεται να επιλέξετε ένα πουπουλένιο πάπλωμα. Αναμφισβήτητα τα παπλώματα που έχουν στο γέμισμά τους πούπουλα αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη λύση όχι μόνο για ζεστασιά αλλά και για ποιότητα που ξεχωρίζει. Η ΚΕΝΤΙΑ προσφέρει το πάπλωμα GOLDEN με 95% πούπουλο λευκής χήνας και 5% φτερό, με την ποιότητα cotton satin 280 κλωστών. Μπορείτε να το βρείτε σε μονό και υπέρδιπλο.

42057772341Κουβέρτες Fleece – Το πιο απαλό άγγιγμα

Οι κουβέρτες αποτελούν μία must πρόταση για το σπίτι. Χρησιμοποιούνται τόσο στην κρεβατοκάμαρα όσο και στο σαλόνι σαν ριχτάρι! Αποκτήστε σε χαμηλή τιμή την κουβέρτα που θα βρείτε στο Das Home για να ζεσταθείτε με εγγύηση ποιότητας. Πατήστε εδώ για να την δείτε.

Αν θέλετε να ενισχύσετε κι άλλο τη ζέστη στο σπίτι, επιλέξτε τις ηλεκτρικές κουβέρτες, μία κορυφαία πρόταση που σας επιτρέπει να ξαπλώνεται και να κοιμάστε σε ένα ζεστό μέρος καθ’ όλη τη διάρκεια της ξεκούρασής σας.

Βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ παπλώματα και κουβέρτες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας με το παραπάνω. Τι κερδίζετε αν επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας από ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ;

  • Πρόσβαση σε μία εξαιρετική ποικιλία που κάνει τη διαφορά
  • Δωρεάν μεταφορικά για συγκεκριμένες αγορές
  • Δυνατότητα αγορών με άτοκες δόσεις, αν το επιθυμείτε
  • Παράδοση στον χώρο σας άμεσα και εγγυημένα
  • Επιλέγετε από τα μεγαλύτερα brands της αγοράς, όπως Guy Laroche, KENTIA, Anna Riska, Das Home, Αιγαίον

Βρείτε λευκά είδη κορυφαίας ποιότητας μόνο στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ