Tραγικό φινάλε για την 31χρονη από τη Ναύπακτο – Εντοπίστηκε η σορός της

Αναγνωρίστηκε το πτώμα της 31χρονης που έπεσε από την γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και αγνοείτο επί μέρες καθώς δεν είχε καταστεί δυνατόν να βρεθεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που είχαν καταβληθεί από τις αρμόδιες αρχές. Η σορός της 31χρονης εντοπίστηκε στην περιοχή της Λακκόπτερας Αχαΐας, αρκετά μίλια μακρυά από το στενό Ρίου – Αντιρρίου. Η αναγνώριση του πτώματος έγινε από συγγενικά πρόσωπα της 31χρονης.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου όταν η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα και φαινόταν από τις κάμερες ασφαλείας να κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να βουτά στο κενό!

Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν πλώτα και επίγεια μέσα, τόσο από την Πάτρα, όσο και από το Αίγιο, το Ρίο, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι. Οι έρευνες εκτείνονταν από τη θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου, ως τους πρόποδες της Μακύνειας και την παραλία “Καλαμάκι”. Ωστόσο τα θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν τη σορό της 31χρονης πολύ μακρυά από την περιοχή των ερευνών και τελικά εντοπίστηκε σήμερα στη Λακκόπτερα Αχαΐας.