Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Περατιά Βόνιτσας

Γρήγορο κέρδος, έστω και παράνομο, ήθελαν δυο νεαροί φίλοι που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και χασίς στην Λευκάδα και ενδεχομένως και σε άλλες γειτονικές περιοχές, όπως την Αιτωλοακαρνανία όπου συνελήφθη ο ένας από τους δυο με επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη του 24χρονου Έλληνα και τον εντόπισαν στην περιοχή Περατιά, όπου έκαναν έρευνα στην κατοικία του και βρήκαν ποσότητες κοκαΐνης βάρους 96,2 γραμμαρίων, 865 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έναν τρίφτη. Η διερεύνηση της υπόθεσης αποκάλυψε ότι είχε συνεργό έναν 25χρονο κάτοικο Λευκάδας, ο οποίος συνελήφθη στο νησί και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 1.095 ευρώ από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί ζήτησαν άρση απορρήτου επικοινωνιών για τα δύο κινητά που κατέσχεσαν πάνω στον 24χρονο και άλλα δύο κινητά και τέσσερις κάρτες κινητής τηλεφωνίας που βρέθηκαν πάνω στον 25χρονο.