Η εξήγηση του Δ. Μιχάλη για τις μετακινήσεις από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο

Απάντηση σε όσα του καταλογίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου δίνει ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου Δ. Μιχάλης. Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αντιδρώντας στις μετακινήσεις εργαζομένων από το νοσοκομείο Μεσολογγίου σε αυτό του Αγρινίου εκτίμησε πως “η λειτουργία του Νοσοκομείου μας ως δεξαμενή για να λύνει προβλήματα του νοσοκομείου Αγρινίου ή άλλων υπηρεσιών δεν είναι αποδεκτή. Μάλιστα κάνει πιο επιτακτικό το αίτημα για αποσύνδεση των Νοσοκομείων”. Ο Δ. Μιχάλης σε ανάρτησή του στα social media επικαλείται την απειρία των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και το γεγονός ότι για τα νοσοκομεία Αγρινίου – Μεσολογγίου το 2017 θα πρέπει να γίνουν 60 διαγωνισμοί εκ των οποίων 20 ηλεκτρονικοί…

Αναλυτικά η απάντηση του Δ. Μιχάλη :
Έχεις 40 ετήσιους διαγωνισμούς και 20 ηλεκτρονικούς για 2 νοσοκομεία. Λες λοιπόν. 20+10 θα “τρέξει” το ένα 20+10 το άλλο. Εναλλακτικά, λόγω απειρίας σε διαγωνισμούς του ενός, 2 υπάλληλοί του πάνε και ενώνονται στην αρμόδια υπηρεσία του άλλου που έχει τεχνογνωσία και βγαίνουν όλοι οι διαγωνισμοί νοικοκυρεμένα και για τα δύο νοσοκομεία από μία υπηρεσία με τη συνδρομή υπαλλήλων και από τις δύο μονάδες. Παίρνεις τελικά έναν μόνον υπάλληλο (από τους δύο που ήταν δίκαιο). Λογικό? Όχι για όλους.
Ακόμη και αυτό αποτελεί αιτία πολέμου με τύμπανα ανακοινώσεων των σωματείων περί αποψίλωσης και απαξίωσης του νοσοκομείου που κάλεσες υπαλλήλους του να επωμιστούν μέρος μόνον της δουλειάς που τους αναλογούσε!! Χάθηκε το μέτρο στο που αρχίζει το δίκαιο και το ηθικό και στο που τελειώνει η δημοσιοϋπαλληλική αγκύλωση, αρτιωμένη με την συνδικαλιστική εμμονή του διωκτικού παραληρήματος.