Νεο μπαράζ προστίμων σε επιχειρήσεις από το Τμήμα Εμπορίου Αγρινίου

Ένα πρατήριο καυσίμων στο Αιτωλικό, ένα κατάστημα υφασμάτων στο Αγρίνιο και μια επιχείρηση που διακινούσε κρασί σε επιχείρησεις της περιοχής βρέθηκαν στο στόχαστρο του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, από το οποίο επεβλήθησαν συνολικά πρόστιμα ύψους 4.376 ευρώ.

Συγκεκριμένα :
Με την απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτ/νίας, επεβλήθη πρόστιμο 1.376 ευρώ σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, που βρίσκεται στο Αιτωλικό επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου στο βυτίο διανομής υγρών καυσίμων, έμπροσθεν του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ευρέθηκε περίσσευμα 100 λίτρων πετρελαίου κίνησης μεταξύ της μετρούμενης κατά τον έλεγχο ποσότητας και της αρχικά φορτωθείσας βάση των αποδείξεων που είχαν εκδοθεί από το σύστημα εισροών-εκροών του πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του

Με την απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επεβλήθη πρόστιμο 1.000€ σε ιδιοκτήτρια καταστήματος φασμάτων στον Άγιο Κωνσταντίντο του Δήμου Αγρινίου επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22-2-2017 από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, σε φορτηγό αυτ/το που κινούταν στο Μεσολόγγι, βρέθηκε να μεταφέρει λευκά είδη, μοκέτες, κουβέρτες κλπ , με ελλιπή στοιχεία στα παραστατικά εμπορίας & διακίνησης.

Με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επεβλήθη πρόστιμο 2.000€ στην Οινοποιείο-Αποσταγματοποιείο από την περιοχή του Ξυλοκάστρου επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15-2-2017 από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, σε φορτηγό διαπιστώθηκε να μεταφέρει προς πώληση εικοσιπέντε ασκούς των πέντε λίτρων έκαστος κρασί, ενώ στο συγκεντρωτικό δελτίο αποστολής αναγράφονταν δέκα ασκοί των πέντε λίτρων.