Μαζί με τη Γέφυρα οι επαγγελματικές ενώσεις Πάτρας και Ναυπακτίας

ΜΑΖΙ XΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ
Σε συνέχεια της επιτυχημένης περσινής συνέργειας στο πλαίσιο της πλατφόρμας «Το καλοκαίρι μας θέλει ΜΑΖΙ» και με γνώμονα την έγκαιρη επεξεργασία πλάνου δράσης για το 2017, συναντήθηκαν (8.3.2017) στα γραφεία της Γέφυρας στο Αντίρριο, οι επαγγελματικές ενώσεις ξενοδόχων, καφεστιατόρων και εμπόρων Πάτρας και Ναυπακτίας.

Μετά από εκτενή απολογισμό και αξιολόγηση των δράσεων που αναπτύχθηκαν το 2016 στις δύο πλευρές της Ζεύξης, κρίθηκε σκόπιμο να συνεχιστεί αναβαθμισμένη η αξιοποίηση των εκπτωτικών προϊόντων της Γέφυρας όπως η θερινή 10ωρη «Κάρτα ΜΑΖΙ», καθώς και να ανανεωθεί η υποστήριξη προς τις δύο υπερτοπικής εμβέλειας ετήσιες κλαδικές εκθέσεις WESTIA (Πάτρα) και NOSTOS (Ναύπακτος). Οι δε δύο εκθέσεις που διοργανώνονται αντίστοιχα για τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, θεωρούνται από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. «πυλώνες» για την προέκταση των συνεργειών, από τη θερινή περίοδο σε όλο το μήκος κάθε έτους.

Από τους ξενοδόχους και των δύο πλευρών, αναδείχθηκε η ανάγκη κοινού μάρκετινγκ με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. τόσο ως προς τα προϊόντα της, όσο και ως προς την παροχή ποιοτικού έντυπου υλικού, που θα διανέμεται στους πελάτες των ξενοδοχείων. Σε αυτό το πλαίσιο, επιφυλάχθηκε απολύτως θετική υποδοχή στην πρόταση της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για διοργάνωση υψηλού επιπέδου σεμιναρίων Digital Marketing, εξειδικευμένων για τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις φιλοξενίας, προχωρώντας κλιμακωτά σε πιο σύνθετα ζητήματα, όπως η χρήση συμβατικών καθώς και εναλλακτικών μέσων προβολής, όπως είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, TripAdvisor, Google κλπ).

Η πλευρά της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. δήλωσε ανοιχτή για ρεαλιστική συζήτηση και καλοπροαίρετη αντιμετώπιση όλων των προτάσεων που ακούστηκαν, επισημαίνοντας ότι οι γέφυρες συναντίληψης μεταξύ ανθρώπων της επιχειρηματικότητας εγγυώνται ασφαλή και βραχυπρόθεσμη υλοποίηση του κοινού προγραμματισμού. Τέλος, ανακοινώθηκε ότι έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς η στρατηγική της παραχωρησιούχου της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» για προσέλκυση μεγάλων πολυθεματικών (αθλητικών & πολιτιστικών) events με αποκλειστική στόχευση την τουριστική ανάδειξη της περιοχής και του προσπορισμού οφέλους για την τοπική κοινωνία. Το πρώτο event του είδους (το οποίο παρουσιάστηκε συνοπτικά κατά τη συνάντηση) θα λάβει χώρα τον Ιούλιο και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σε εύθετο χρόνο.