Νιπτήρες Μπάνιου & Μπανιέρες: Πείτε ναι σε ένα στιλάτο μπάνιο!

Το μπάνιο είναι ένας από τους σημαντικότερους χώρους μέσα στο σπίτι, αφού χωρίς αυτό τίποτα από την καθημερινότητά σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Διαμορφώστε ένα μπάνιο, εντυπωσιακό, μοντέρνο και κομψό με οικονομικές αγορές από Ts deco.

Για να έχετε την αλλαγή που επιθυμείτε, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:
νιπτήρες (4)Καινούργιοι νιπτήρες μπάνιου
Οι νιπτήρες μπάνιου μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στον χώρο της υγιεινής σας, διαμορφώνοτας τον χαρακτήρα και την αισθητική του χώρου σας. Τον δικό σας νιπτήρα θα τον επιλέξετε λευκό ή χρωματιστό;

νιπτήρες (1)O ιταλικός νιπτήρας μπάνιου Gaia κοστίζει πολύ λίγο και είναι ότι πιο μοντέρνο μπορείτε να εγκαταστήσετε στο μπάνιο σας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για την κορυφαία αισθητική που προσφέρει.

Αν είστε τύποι που θέλουν κάτι πραγματικά διαφορετικό για τον χώρο τους, τότε ένα ζεύγος από δύο μικρούς πέτρινους νιπτήρες είναι όχι μόνο εργονομικό αλλά και εντυπωσιακό. Επιλέξτε ανάμεσα σε χρώματα όπως beige, black και onyx.

Καινούργια μπανιέρα μπάνιου
Όσοι έχετε αποκλείσει από την αρχή την ντουζιέρα στο μπάνιο, είστε ήδη στον δρόμο για μία εντυπωσιακή μπανιέρα! Αν ο χώρος σας είναι ευρύχωρος τότε σίγουρα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή.

Στην μεγάλη κατηγορία του Ts deco απολαμβάνετε μία ποικιλία από μπανιέρες μπάνιου:

  • Ευθύγραμμες ακρυλικές με κάθισμα ή χωρίς
  • Ασύμμετρες ακρυλικές με επιλογή ή όχι υδρομασάζ
  • Γωνιακές ακρυλικές μπανιέρες με επιλογή ή όχι υδρομασάζ
  • Στρογγυλές ακρυλικές με επιλογή ή όχι υδρομασάζ
  • Ελεύθερης τοποθέτησης ακρυλική με πόδια και μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

νιπτήρες (2)Η επιλογή ακρυλικής μπανιέρας, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, αφού παραμένει αδρανής σε όλες τις θερμοκρασιακές συνθήκες. Επίσης είναι εύκολες στην κατασκευή τους αν τύχει και χαραχτούν ή θαμπώσουν για κάποιο λόγο. Το ότι μπορείτε να τις βρείτε σε μία μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχημάτων, προστίθεται στα πλεονεκτήματά τους.

Το Ts deco προτείνει την στρογγυλή εντυπωσιακή μπανιέρα Swing 4150 με δεκαετή εγγύηση.

Αν πρόσφατα αλλάξατε μπανιέρα αλλά θέλετε κάτι που θα αλλάξει την εικόνα της, οι καμπίνες μπάνιου (όπως αυτές) μπορούν να σας προσφέρουν την αλλαγή που επιθυμείτε!

νιπτήρες (3)Αξεσουάρ Μπάνιου: Ολοκληρώστε την εικόνα του χώρου
Εκτός από τα βασικά έπιπλα μπάνιου και είδη υγιεινής του μπάνιου σας καθοριστικό ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε για να τα πλαισιώσουν ολοκληρώνοντας την εικόνα του μπάνιου. Επενδύστε σε επιτοίχια ή επικαθήμενα αξεσουάρ μπάνιου σε διάφορα χρώματα ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα. Στο tsdeco.gr θα βρείτε όλα όσα ψάχνετε!