British school at Athens – Όλοι οι λόγοι για να το προτιμήσετε

Είστε γονέας και επιθυμείτε να κάνετε μία καλή και δομημένη αρχή στην εκπαίδευση του παιδιού σας; Το British school at Athens, CAMPION SCHOOL είναι στην διάθεσή σας, ακολουθώντας πιστά το βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα.

Ποιοτική εκπαίδευση στα αγγλικά με Campion School
Τα κτηριακά συγκροτήματα βρίσκονται σε μία δεντρόφυτη περιοχή λίγο έξω από την Αθήνα. Το σχολείο προσφέρει σε μαθητές όλων των φυλών, εθνικοτήτων και θρησκειών εκπαίδευση με αξιόπιστες βάσεις και πολλά κίνητρα.

Ο διεθνής χαρακτήρας του σχολείου εξασφαλίζει ότι οι μαθητές θα μάθουν να συναναστρέφονται με διαφορετικούς πολιτισμούς, κατανοώντας όλες τις διαφορές των άλλων πολιτισμών και καλλιεργώντας ένα γενικότερο πνεύμα συνεργατικότητας ανάμεσα σε όλους. Ένα από τα καλύτερα British school at Athens, το Campion, δρα περισσότερο από 40 έτη και θεωρείται ένα από τα πιο δυναμικά αγγλόφωνα σχολεία της χώρας μας.

Μάθετε τι ακριβώς προσφέρει

  • Αγγλόφωνη εκπαίδευση, με υπόδειγμα το βρετανικό σύστημα, για παιδιά από 3-18 ετών.
  • Στρατηγικές ανάπτυξης της γλώσσας
  • Τεράστια ποικιλία επιλογών μαθημάτων
  • Προετοιμασία για την εισαγωγή των μαθητών στο πανεπιστήμιο
  • Μεγάλη ποικιλία αθλητικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων

Junior School
Παιδιά έως 6 ετών ακολουθούν ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις ρίζες της αγγλικής γλώσσας, που διέπεται από μία σταθερά διεθνή νοοτροπία. Αυτό δείχνει ότι εξαρχής το παιδί θα εκπαιδεύεται σε ένα διεθνή σύστημα εκπαίδευσης, ένα tailor made σύστημα στο οποίο θα προσαρμοστεί γρήγορα και εύκολα.

Senior School
Πρόκειται για την εκπαίδευση γυμνασίου με το αγγλικό εθνικό αναλυτικό πρόγραμμα σε όλα τα μαθήματα μεταξύ των οποίων είναι τα αγγλικά, τα μαθηματικά, η ιστορία, η φυσική αγωγή κ.α.
Υπάρχουν και μαθήματα επιλογής από ένα ευρύ φάσμα, προκειμένου ο μαθητής να μπορεί να επιλέγει σύμφωνα με τις δεξιότητές του. Ήδη από αυτή την βαθμίδα οι μαθητές προετοιμάζονται για τις διεθνείς εξετάσεις και για την είσοδό τους σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.