«Παραπληροφόρηση» για Μύγα στον Παναιτωλικό

Αν και ο Γιώργος Μύγας επέκτεινε από τον περασμένο Μάιο την συνεργασία του με τον Παναιτωλικό έως το 2019 κάποιοι δεν το πήραν χαμπάρι με αποτέλεσμα να παραπληφορήσουν και να ρίξουν κι άλλους σε… γκέλα!

“Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε σήμερα σε επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του Γιώργου Μύγα έως τον Ιούνιο του 2019, αναπροσαρμόζοντας και τους όρους του προς όφελος του ποδοσφαιριστή”. Η παραπάνω ανακοίνωση δεν είναι νέα… Αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Παναιτωλικού στις 27/5/2016. Δηλαδή ακριβώς πριν από 1 χρόνο κι έναν μήνα.

Αν και μεγάλο το διάστημα, προφανώς δεν έπεσε στην αντίληψη κάποιων κι έτσι δημιουργήθηκε ένα… μπάχαλο με τον αν ο Μύγας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Αγρινιώτες.Φυσικά αυτό δεν ισχύει έστω κι αν άμεσα έσπευσαν και κάποια μέσα της πόλης να το… υιοθετήσουν και να δημιουργήσουν σειρά σεναρίων. Στον Παναιτωλικό φυσικά δεν ασχολούνται καν με το θέμα κι αν έρθει κάποια πρόταση για τον νεαρό διεθνή μπακ θα την συζητήσουν, γνωρίζοντας ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο εως και το 2019.

πηγή : gazzetta.gr