Δεν παραιτείται ο Μιχάλης, εκτός αν τον παραιτήσουν

Απαντήση και στα σενάρια που τον ήθελαν να παραιτείται από τη θέση του έδωσε κατά τη σημερινή συνέντευξη τύπου ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Δημήτρης Μιχάλης. «Αν αποφασίσω να παραιτηθώ, ο πρώτος από τον οποίο θα το μάθετε θα είμαι εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε “εάν κάποιοι άλλοι αποφασίσουν, επειδή χειρίζομαι τόσο αποφασιστικά κάποια πράγμα στο νοσοκομείο, να με παραιτήσουν είναι δικαίωμά τους”.

“Εάν αυτές οι τόσο ρηξικέλευθες μέθοδοι που εγώ χρησιμοποιώ δεν αρέσουν σε κάποιους έχουν κάθε δικαίωμα να μου πουν “σας ευχαριστούμε” ανέφερε σε άλλο σημείο ο Δ. Μιχάλης. Ενώ χωρίς κατανομάσει πρόσωπα και καταστάσεις σημείωσε ότι η παραίτησή του “είναι ευσεβής πόθος εδώ και πολλούς μήνες συγκεκριμένων ομάδων”.

Σίγουρα οι αυτοέπαινοι περί αποφασιστικότητας και ρηξικέλευθων μεθόδων, δεν είναι μία αναμενόμενη απάντηση όταν κάποιος καλείται να σχολίασει σενάρια περί παραίτησής του. Η αναμενόμενη απάντηση θα ήταν ένας απολογισμός υλοποιημένων δράσεων σε τίτλους. Αλλά όταν μετά από 16 μήνες διοίκησης δεν υπάρχει κανονισμός λειτουργίας του ΤΕΠ και των χειρουργείων τι απολογισμό να παρουσιάσει κανείς…;;;