Η συνωμοσιολογία είναι πάντοτε χρήσιμη, ακόμη και σε ένα νοσοκομείο…

Δήλωσε πως “βγάζει πόνο” ο διοικητής
Ακούγοντας τον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου να μιλά για τις καταγγελίες περί ιατρικής αμέλειας, ένας δημοσιογράφος αντιλήφθηκε πιθανόν από το ύφος του διοικητή, ενδεχομένως και από τον τόνο της φωνής του, πως ο διοικητής “βγάζει πόνο” τοποθετούμενος για όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο. Και ζήτησε από τον διοικητή να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την εντύπωση που σχημάτισε.

Η απάντηση του Δ. Μιχάλη ήταν καταφατική. “Ένα από τα ελαττώματα μου είναι ότι παίζω πάνω από το τραπέζι σε όλα τα επίπεδα και στο συναισθηματικό. Υπάρχουν αντιδράσεις οι οποίες λιγάκι μου θυμίζουν αγνωμοσύνη… Δεν γενικεύω… Ωστόσο από κομβικά σημεία που θα περίμενα να είναι χέρι – χέρι δίπλα μου για να αλλάξουμε τα πράγματα βρίσκω αντιστάσεις που με χωλαίνουν” σχολίασε στη συνέχεια.

Πάντως ο διοικητής σε καμία περίπτωση δεν κατονόμασε τις “αντιστάσεις” που δήλωσε πως συναντά και αυτούς που βάζουν εμπόδια μπροστά του. Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του απέφυγε να κατονομάσει για ποιους η παραίτησή του είναι ευσεβής πόθος… Πάντως από τη μια οι “αντιστάσεις” που τον χωλαίνουν, από την άλλη οι κάποιοι που επιθυμούν την παραίτησή του, όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα πως η συνωμοσιολογία πάντοτε είναι χρήσιμη ως προπέτασμα καπνού…