Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει για το νέο γραφείο του διοικητή…

έπιπλαΤι να κάνουμε; Είναι η έμφυτη περιέργεια του ανθρώπου. Μπορεί οι άνθρωποι του έχουν δει ιδιοίς όμμασι την ανακαίνιση στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου να είναι ελάχιστοι, ίσως μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, ωστόσο είναι δεκάδες χιλιάδες οι άνθρωποι που θα ήθελαν να δουν το νέο γραφείο του διοικητή στο Αγρίνιο, που εξάλλου πληρώθηκε με τα χρήματα των φορολούμενων πολιτών.

Από το καλά φυλασσόμενο για “ευνόητους” λόγους δεν υπάρχει εικόνα. Ωστόσο μπορούμε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας που προμήθευσε -με βάση τα αναρτημένα στοιχεία στη “Διαύγεια”- τα νέα έπιπλα στο νοσοκομείο να πάρουμε ένα βασικό ερέθισμα για να ανασυνθέσουμε τη συνολική εικόνα του ανακαινισμένου γραφείου του διοικητή.

έπιπλα (2)Το γραφείο του διοικητή, που από τον προμηθευτή το μοντέλο του συγκεκριμένου γραφείου φέρει το όνομα «Κρόνος»… είναι το εικονιζόμενο… Όμως στην εικόνα θα πρέπει να προσθέσουμε δύο ακόμη δερμάτινα καθίσματα, δύο δερμάτινους καναπέδες (ένα 3θεσιο και ένα 2θεσιο), δύο ακόμη βιβλιοθήκες, δύο συρταροθήκες, δύο τραπεζάκια αναμονής, ένα ακόμη γραφείο βοηθητικό και μία τηλεόραση. Από εκεί και πέρα στο θυμικό που προκαλούν αυτές οι παράταιρες με τις ανάγκες και το κλίμα της εποχής δαπάνες -αρκεί εξάλλου να αναλογιστεί κανείς ότι το νοσοκομείο Αγρινίου εδώ και τέσσερα μόλις χρόνια, που συνέχισε τη λειτουργία του στο νέο του κτίριο, διαθέτει ολοκαίνουργιο εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα- προσθέστε μόνο τη φαντασία σας για να ανασυνθέσετε την εικόνα του νέου γραφείου του διοικητή…