Από τις πανσελήνους του ΕΣΠΑ στην “έναστρη νύχτα” του Βαν Γκογκ η Σταρακά

Η Χρ. Σταρακά στην "έναστρη νύχτα" του Βαν Γκογκ, που αναπαράγεται μέσω ενός μοναδικού συστήματος που ενσωματώνει 40 προβολείς υψηλής ευκρίνειας, γραφικά πολλαπλών καναλιών και ήχο surround.
Η Χρ. Σταρακά στην “έναστρη νύχτα” του Βαν Γκογκ, που αναπαράγεται μέσω ενός μοναδικού συστήματος που ενσωματώνει 40 προβολείς υψηλής ευκρίνειας, γραφικά πολλαπλών καναλιών και ήχο surround.

Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως για να επικοινώνησει τα όσα σχετίζονται με τα καθήκοντά της ως αυτοδιοικητικός. Ωστόσο φαίνεται πως έμεινε κατενθουσιασμένη από την περιήγησή της στην έκθεση «Van Gogh Alive» στο Μέγαρο Μουσικής και θέλησε να μοιραστεί τις εντυπώσεις της στα social media. Πράγματι πρόκειται για σπουδαία έκθεση, στην οποία όπως αναφέρει και η ίδια 3.000 πίνακες του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου, καθώς και σκίτσα του με κινούμενες εικόνες, προβάλλονται από το σύστημα υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™.

Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στα εκθέματα της έκθεσης. Ωστόσο η φωτογραφία της Χρ. Σταρακά στην “έναστρη νύχτα” του Βαν Γκογκ δημιουργεί κάποιους αναπόφευκτους συνειρμούς με τις πρόσφατες εκδηλώσεις της Περιφέρειας για την πανσέληνο σε έργα που θααααααα γίνουν από το ΕΣΠΑ