Καταψύκτες και μεταχειρισμένα ψυγεία σε ανταγωνιστικές τιμές – Πώς να τα επιλέξετε

Σχεδόν σε όλα τα καταστήματα εστίασης, τα ψυγεία και οι καταψύκτες είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να μπορεί το κατάστημα να αποδώσει και να είναι λειτουργικό. Αν θέλετε και εσείς να επιλέξετε ένα καινούργιο ή μεταχειρισμένο ψυγείο βιτρίνα ή έναν καταψύκτη στα μέτρα σας, τότε σας προτείνουμε την μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στο Stock House Center!

Επαγγελματικό ψυγείο για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία
Κάθε επαγγελματίας πρέπει να γνωρίζει το εύρος των επιλογών ακριβώς στις ανάγκες του, δηλαδή με λίγα λόγια να μπορεί να επιλέξει ένα ψυγείο ακριβώς για την κάλυψη των αναγκών του και της επιχείρησής του.

Ποια είναι λοιπόν τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα ψυγείο; Πρέπει να είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο, να έχει αποθηκευτικούς χώρους, να είναι σταθερό στο εύρος της θερμοκρασίας και να είναι εύκολο στην συντήρηση και την επισκευή.

Εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση
Το ψυγείο βιτρίνα, ακόμα και το μεταχειρισμένο, πρέπει να είναι άρτιο εμφανισιακά, να μην έχει γρατζουνιές και να αντέχει στην σκουριά.

Όσον αφορά τα τεχνικά δεδομένα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καταψύχει τέλεια τα προϊόντα και αν είναι μεταχειρισμένο να μην βρίσκεται σε ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν φθορές στα βασικά λειτουργικά συστήματα.

Σωστή λειτουργία και συντήρηση
Το ψυγείο, όπως και οι καταψύκτες πρέπει να τροποποιούνται ανάλογα με την εποχή, προσφέροντας τη μέγιστη απόδοση και φυσικά αποφεύγοντας τις δυσάρεστες οσμές.
Το κόστος της συντήρησης και το κόστος των επισκευών κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα αν ο καταναλωτής εξαρχής κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία, τον καθαρισμό και τους τακτικούς ελέγχους σε κάθε σύστημα.

Μπείτε από εδώ στο Stock House Center για να βρείτε ψυγεία και καταψύκτες στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.