Ταπητοκαθαριστήρια Expresso – Καθαρά, γρήγορα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εσείς ακόμα καθαρίζετε τα χαλιά σας μόνοι σας και ταλαιπωρείστε; Δοκιμάστε φέτος να αλλάξετε νοοτροπία και σε πολύ καλές τιμές να στείλετε τα χαλιά και τις μοκέτες στα καλύτερα ταπητοκαθαριστήρια που εξυπηρετούν περιοχές όπως το Περιστέρι και ο Πειραιάς.

Είναι σίγουρο ότι το ειδικό προσωπικό θα καθαρίζει τέλεια τα χαλιά, αφού εκτός από χειρωνακτικές επεξεργασίες οι τάπητες περνούν από συγκεκριμένα μηχανήματα και αν επιθυμείτε πραγματοποιείται αποκλειστικός βιολογικός καθαρισμός.

Ποιες υπηρεσίες μπορείτε να επιλέξετε από τα ταπητοκαθαριστήρια Expresso;

Όλα ξεκινούν από ένα τηλέφωνο για την παραλαβή
Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο για να κλείσετε ραντεβού παραλαβής των χαλιών σας. Μπορείτε να παραδώσετε όσα χαλιά θέλετε. Οι συνεργάτες θα έρθουν στον χώρο σας και θα πάρουν τα χαλιά σας, όπως τα έχετε στρωμένα, χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα.

Σε αυτό το στάδιο θα κανονίσετε αν χρειάζεστε άμεσα τους τάπητες ή αν θέλετε να παραδοθούν το επόμενο φθινόπωρο ή μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Η εταιρεία Expresso μπορεί να κρατήσει τα χαλιά μέχρι τέλος Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

Καθαρισμός
Τα καινούργια μηχανήματα που έχει προμηθευτεί η εταιρεία προσφέρουν ένα καινοτόμο σύστημα καθαρισμού για χειροποίητα και χαλιά μηχανής. Επιπλέον για βιολογικούς καθαρισμούς, υπάρχουν συγκεκριμένα μηχανήματα τα οποία προσφέρουν μέσα από ελεγχόμενες διαδικασίες, έναν βαθύ καθαρισμό για το χαλί, ενώ παράλληλα προστατεύουν από το ξεθώριασμα και διατηρούν ανεξίτηλα τα χρώματα.

Φύλαξη και παράδοση
Τα χαλιά σας φυλάσσονται, χωρίς επιπλέον χρέωση, σε ειδικούς χώρους που προστατεύονται από όλες τις ακραίες καιρικές συνθήκες και τυλίγονται με ειδικά υφάσματα που αφήνουν το πέλος να αναπνέει, χωρίς να μαζεύει υγρασία με το πέρασμα του χρόνου.

Τα καθαριστήρια χαλιών – ταπητοκαθαριστήρια Expresso εξυπηρετούν Αθήνα, Πειραιά και Περιστέρι και προσφέρουν υπηρεσίες σε μοναδικές τιμές!