Survival: Γυαλιά προστασίας για τα σπορ σας και τις συνθήκες εργασίες σας

Ανάλογα με το επάγγελμά σας ή το χόμπι σας μερικά αξεσουάρ είναι απαραίτητα για την ασφάλεια, την προστασία τους σώματός σας και την καλύτερη απόδοση σε ότι έχετε να κάνετε.

Ρουχισμός
Ακολουθήστε τον καιρό για να μπορέσετε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Αν ο καιρός είναι ζεστός επιλέξετε ένα t-shirt, αλλιώς αν προπονείστε χειμώνα, τότε ντυθείτε άνετα αλλά ζεστά. Δηλαδή με ρούχα που ταιριάζουν αποκλειστικά με τον καιρό. Για παράδειγμα αν κάνετε σκοποβολή, τα σκοπευτήρια συνήθως είναι αρκετά μακριά από την πόλη, γι’ αυτό σίγουρα η επιλογή πρέπει να γίνει σωστά. Προαιρετικά φορέστε επιγονατίδες!

Λίστα από αναγκαία αντικείμενα στο σκοπευτήριο
Μετά από κάθε σας επίσκεψη στο σκοπευτήριο η λίστα αυτή θα αλλάζει και τελικά θα καταλήξετε στα ιδανικά αντικείμενα και αξεσουάρ που χρειάζεστε. Οι ωτοασπίδες και το γιλέκο είναι δύο από αυτά. Τα γυαλιά προστασίας είναι ίσως το πιο αναγκαίο αξεσουάρ, το οποίο σας βοηθάει να κεντράρετε και να έχετε καλή οπτική επαφή.

Τα γυαλιά προστασίας και τα γυαλιά σκοποβολής προσφέρουν πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο και είναι αντιθαμβωτικοί, ανθεκτικοί στις γρατσουνιές, με την καλύτερη βαλλιστική αντοχή, προστασία από τον δυνατό άνεμο και από θραύσματα.

survivalΓυαλιά προστασίας UVEX GENESIS
Βρείτε από εδώ τα γυαλιά προστασίας Genesis με λαστιχένιο σκελετό και λάστιχο μπροστά στην μύτη σε αρκετά χαμηλό κόστος που μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια σε κάποια εργασία στο σπίτι που απαιτεί μηχάνημα ή ακόμα και σε σκοποβολή.

survival 2Για ποδηλασία, σκοποβολή και κυνήγι
Ένα ζευγάρι γυαλιά από την Swiss Eye, σε τιμή προσφοράς που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας ολοκληρωμένα. Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πολυκαρβουνικό πλαστικό, ενώ στην συσκευασία περιλαμβάνεται και θήκη μεταφοράς. Βρείτε το εδώ, έρχεται άμεσα στον χώρο σας.

Για όλες τις δραστηριότητές σας λοιπόν τα γυαλιά σκοποβολής και προστασίας που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival είναι στη διάθεσή σας, σε απίθανες εκπτώσεις.