Γραφεία τελετών στην Καλλιθέα – 8 υπηρεσίες με σεβασμό και επαγγελματισμό

Ο χαμός ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να σας αποπροσανατολίσει εντελώς από τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να πραγματοποιηθεί όπως πρέπει η τελετή για το ύστατο αντίο στον εκλιπόντα.

Σε αυτήν ακριβώς την περίσταση είναι σημαντικό να βρείτε ένα γραφείο τελετών για να διεκπεραιώσετε ό,τι χρειάζεται μία κηδεία για να είναι αξιοπρεπής και να τα έχει όλα.

Στην Καλλιθέα υπάρχει ένα γραφείο τελετών που μπορεί να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ώστε σε κάθε δύσκολη στιγμή να αναλάβει όλα όσα εσείς αδυνατείτε να κάνετε, λόγω της κατάστασης. Εδώ και χρόνια, τα γραφεία τελετών Καρράς έχουν αποδείξει την αξία τους, προσφέροντάς σας μοναδικής ποιότητας υπηρεσίες πάντα με επαγγελματισμό, αμεσότητα και διακριτικότητα.

Ποιες είναι οι κυριότερες υπηρεσίες που προσφέρονται;
Ταφές
Η ταφή και κατ’ επέκταση η τελετή της κηδείας είναι η πρώτη υπηρεσία που προσφέρεται από τη στιγμή που κάποιος αποθνήσκει. Οι συγγενείς επιλέγουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να διεξαχθεί σωστά η τελετή σε προσιτές τιμές.

Εκταφές
Μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα γίνεται η εκταφή, η οποία σε μεγάλες πόλεις είναι υποχρεωτική. Η διαδικασία γίνεται με ταχύτητα, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια.

Μνημόσυνα
Τα μνημόσυνα έχουν μεγάλη βαρύτητα, την ίδια με τις κηδείες και πραγματοποιούνται ενώπιον πολλών φίλων και συγγενών.

Επαναπατρισμός
Η σωρός ενός αγαπημένου προσώπου από το εξωτερικό, έρχεται με συνοπτικές διαδικασίες στην χώρα από την οποία προέρχεται. Όλες τις γραφειοκρατικές ενέργειες τις αναλαμβάνει το γραφείο τελετών, χωρίς οι συγγενείς να χρειαστεί να κάνουν τίποτα.

Αποτεφρώσεις
Αν θέλετε να αποφύγετε τη δυσκολία και τη στεναχώρια που περιλαμβάνει η ταφή, τότε μπορείτε να αναθέσετε στο γραφείο τελετών να στείλει τη σωρό του συγγενή σας για αποτέφρωση. Σε λίγες μέρες η τέφρα του αγαπημένου σας προσώπου θα είναι πίσω.

Τα γραφεία τελετών Καρράς εξυπηρετούν τις περιοχές της Καλλιθέας, του Φαλήρου και της Νέας Σμύρνης. Απευθυνθείτε σε εμάς και θα σταθούμε δίπλα σας, με ειλικρίνεια και συνέπεια.