Για την καλύτερη σκίαση στον χώρο σας: Η εταιρεία Cornaros σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις

Μην αφήσετε για το τέλος την σκίαση του χώρου σας! Το να προστατεύετε το σπίτι σας απ’ όλες τις καιρικές συνθήκες είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και μπορείτε να το εξασφαλίσετε με ποιοτικό τρόπο, χωρίς περιττά έξοδα.

Γνωρίστε την Cornaros
Η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται σε εναλλακτικά συστήματα σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν τα είδη που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός για την εταιρεία και αντιμετωπίζεται μεμονωμένα. Τα στάδια για την υλοποίηση ενός έργου, είναι μελέτη, προσφορά και χρονοδιάγραμμα στο οποίο το έργο θα παραδοθεί.

Τέντες – Η διαχρονική αξία στο μπαλκόνι σας
Προφυλαχθείτε απ’ όλα τα αδιάκριτα βλέμματα και προστατευθείτε από τις υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες. Οι τέντες μπλοκάρουν το κρύο και τη ζέστη και χαρίζουν στον εσωτερικό χώρο άνεση και πολυτέλεια.

  • Προφυλάσσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα
  • Προστατεύουν από τις ακραίες θερμοκρασίες
  • Βρίσκονται σε μία μεγάλη ποικιλία

Βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε είναι οι τέντες να είναι απορροφητικές, με τεντόπανο χοντρό, να είναι αδιάβροχες. Πολύ σημαντικό επιπλέον είναι να είναι οικολογικές.

Είδη τέντας που μπορούν να μπουν στον χώρο σας

Τέντα με βραχίονες
Η κλασική μορφή τέντας που καλύπτει πλευρικά τον εξωτερικό χώρο.

Κάθετα συστήματα με οδηγούς
Λειτουργικό κάθετο σύστημα που εξασφαλίζει σκίαση σε γωνίες που δεν είναι δυνατό να καλυφθούν αλλιώς.

Καποτίνες
Πιο πολύ διακοσμητική και προστατευτική. Βγαίνει και σε ηλεκτροκίνητη μορφή.

Tip: Μην επιλέξετε πολύ σκούρες ή πολύ ανοιχτόχρωμες τέντες καθώς και τα δύο χρώματα ζεσταίνουν πολύ καθώς δεν καταφέρνουν την επιθυμητή αντανάκλαση στον ήλιο.

Περσίδες – Προστασία και στο εσωτερικό
Εκτός από κουρτίνες, μπορείτε να καλύψετε το εσωτερικό του σπιτιού σας με πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και λύσεις, όπως περσίδες, πάνελ, ρολοκουρτίνες.

Με δυνατότητα χειροκίνητης και ηλεκτροκίνητης λειτουργίας και πολλά σχέδια-χρώματα, μπορείτε να βρείτε περσίδες εντυπωσιακές που θα στολίσουν τον χώρο σας.

Ελάτε σε επαφή με τους ειδικούς σε τέντες και συστήματα σκίασης στο cornaros.gr.