Προτάσεις για ομορφιά και ευεξία – 3+1 προϊόντα για καθημερινή χρήση

Η κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει τα καλύτερα καλλυντικά, ως συμμάχους της στην ομορφιά και τα πιο φυσικά συμπληρώματα διατροφής για την καθημερινή της ευεξία. Σας προτείνουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που δίνουν boost στην φυσική ομορφιά και στην καθημερινή δυναμική του οργανισμού σας.

DERMACOL Makeup Cover Waterproof
Γλυτώστε από τον κόπο ενός πολύλεπτου μακιγιάζ με τα κατάλληλα προϊόντα όπως είναι το make up της Dermacol, το οποίο μιμείται τέλεια το χρώμα της επιδερμίδας σας, καλύπτοντας οποιαδήποτε ατέλεια. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το προϊόν που μπορεί να καμουφλάρει όπως κανένα άλλο τους μαύρους κύκλους, τους σπίλους, τις κηλίδες και τις ευρυαγγείες προσώπου. Μπορείτε να το βρείτε και σε συσκευασία δώρου.

Σταθεροποιήστε το μακιγιάζ
Μέσω μιας πούδρας μπορείτε να σταματήσετε τον χρόνο στο μακιγιάζ σας! Έτσι όπως φαίνεται το πρωί θα φαίνεται και το βράδυ. Το Invisible Fixing Powder της Dermacol εξαφανίζει τη γυαλάδα και κρατάει ανεπηρέαστο κάθε τύπο make up.

beautyΠολυβιταμίνη για τόνωση και ενέργεια
Η Life Extension δημιούργησε μία ολοκληρωμένη φόρμουλα, με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που τείνουμε να έχουμε έλλειψη στην διατροφή μας. Οι πολυβιταμίνες με ινδικό φραγκοστάφυλο, προσφέρουν τόνωση και ενέργεια, διατηρώντας χαμηλά και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Για ξεκούραστες μέρες, χωρίς κούραση.

Ισχυρή Βιταμίνη C
Όλοι γνωρίζουμε ότι η βιταμίνη C είναι αναγκαία σε μεγάλο βαθμό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το σημαντικό είναι η βιταμίνη αυτή οξειδώνεται εύκολα και απομακρύνεται από το σώμα, με αποτέλεσμα να μην μένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται λοιπόν να μην παραλείπετε τη δόση της αν είναι αναγκαίο. Βρείτε εδώ ένα συμπλήρωμα διατροφής της Life Extension με βιταμίνη C.

Για περισσότερη ομορφιά και ευεξία κάθε μέρα όλη μέρα, ακόμα και όταν το πρόγραμμά σας είναι πολύ φορτωμένο, μπείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16 και βρείτε τα καλύτερα προϊόντα.