Σπόροι, λιπάσματα, ζιζανιοκτόνα – Που θα βρείτε τα καλύτερα

Για να μπορέσετε να καλλιεργήσετε στον κήπο σας φυτά, λαχανικά και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε πρέπει να έχετε συνεργασία με τους κατάλληλους γεωπόνους και παραγωγούς. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα LF θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από σπόρους φυτών, λιπάσματα, αγροτικό εξοπλισμό και μία μεγάλη κατηγορία για τον ερασιτέχνη κηπουρό.

Σπόροι κηπευτικών
Ανάμεσα στους σπόρους των κηπευτικών ξεχωρίζουν τα κολοκυθάκια, τα οποία έχουν θαμνώδη ανάπτυξη και προτείνεται να φυτεύεται τους ανοιξιάτικους μήνες, επειδή είναι ευάλωτο στο κρύο. Σε γενικές γραμμές στην χώρα μας, οι σπόροι του φυτεύονται όταν πλέον έχει περάσει ο κίνδυνος παγετού.

Η σπορά του γίνεται με δύο τρόπους. Ο ένας κατευθείαν στο έδαφος απευθείας στο χώμα και ο άλλος με μεταφύτευση, επιλέγοντας το κατάλληλο χώμα και ανοίγοντας τρύπες.Οι απαιτήσεις που έχει ως προς το έδαφος είναι ότι χρειάζονται εδάφη πλούσια σε οργανική ουσία με ιδιαίτερο ph. Οι σπόροι κολοκυθιού είναι απαιτητικοί σε νερό και χρειάζονται συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης για να μην προσληφθούν από ασθένειες.

Γεωργικά φάρμακα – Ζιζανιοκτόνα
Τα ζιζανιοκτόνα καταπολεμούν όλες τις αρρώστιες που μπορεί να προσβάλλουν το φυτό καταπολεμώντας όλα τα πλατύφυλλα και αγρωστώδη ζιζάνια. Περιέχουν διαφορετικά συστατικά τα οποία απορροφώνται από τη ρίζα και μεταφέρονται σε όλο το φυτό.Βρείτε από την μεγάλη ποικιλία των γεωπόνων στο LF όλα τα ζιζανιοκτόνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις δικές σας καλλιέργειες.

Με δωρεάν μεταφορικά, προσφορές για μεγάλες ποσότητες, δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να επιλέξετε τα γεωργικά φάρμακα και τους σπόρους κηπευτικών που χρειάζεστε. Τι να κάνετε; Απλά μπείτε από εδώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα LF.