Χαλκιδική για όλες τις εποχές του χρόνου – Που να μείνετε τι αξίζει να δείτε

Θάλασσα ή βουνό; Απομόνωση ή πολυκοσμία; Η Χαλκιδική τα έχει και σας τα δίνει απλόχερα!

Είναι ένα μέρος με παραδεισένιες παραλίες, πυκνά δάση και ενοικιαζόμενα δωμάτια με διακριτική πολυτέλεια και πολλές ανέσεις. Επιπλέον, το φαγητό είναι πολύ καλό, με παραδοσιακές γεύσεις και χωριά που ξεχωρίζουν για την φιλοξενία των κατοίκων και τα μικρά σπιτάκια που βγήκαν από άλλες δεκαετίες.

Εξερευνήστε την απ’ άκρη σ’ άκρη και ανακαλύψτε ομορφιές που δεν έχετε ξαναδεί στην Ελλάδα.

Βουτιές δίπλα στα πεύκα
Άσπρη άμμος και πεύκα που ακουμπούν στην θάλασσα! Οι όρμοι και οι ατέλειωτες παραλίες βρίσκονται όπου πιάνει το μάτι σας. Από την Βουρβουρού μπορείτε να πάρετε το καραβάκι και να πάτε απέναντι στα ακατοίκητα νησάκια, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει.

Διαμονή υψηλής αισθητικής και πολλών αστέρων
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Βουρβουρού Χαλκιδικής Simon King, μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε χώρους με ανέσεις, χωρίς να σας λείπει τίποτα. Μπορείτε να βρείτε διαμερίσματα με πολλά δωμάτια, κανονικά σπίτια αλλά και απλά comfort διαμερίσματα που μπορούν να καλύψουν όλες μα όλες τις βασικές ανάγκες, χωρίς να σας λείψει τίποτα.

Αρχαία Όλυνθος
Το περίφημο Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα στεγάζεται εδώ. Η θέα είναι πραγματικά πανοραμική.

Πόρτο Κουφό
Ένα μυστικό λιμάνι στη Σιθωνία! Αν σταθείτε μέσα στον κόλπο, δεν ακούτε καθόλου τη θάλασσα.

Στην πατρίδα του Αριστοτέλη
Και ας μην ξεχνάμε ότι εδώ είναι η γενέτειρα του Αριστοτέλη, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα αρχαία Στάγειρα.

  • Μία υπέροχη τοποθεσία για να μείνετε είναι το simon king. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Βουρβουρού Χαλκιδικής είναι ανοιχτά σχεδόν όλο τον χρόνο
  • Για το φετινό Πάσχα μπορείτε σε απίστευτες τιμές να κλείσετε το πακέτο διαμονής σας. Αν κάνετε booking νωρίς τότε έχετε όλο το πασχαλινό τραπέζι δώρο.

Δείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας όλες τις φωτογραφίες από τα δωμάτια και τους εξωτερικούς χώρους του Simon King. Μεταφερθείτε στο site για να ανακαλύψετε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Βουρβουρού από εδώ.