Τη «Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού» παρουσίασε στο Θέρμο η Κίνηση Πολιτών «ΔΡΩ»

Η Κίνηση Πολιτών «ΔΡΩ», μετά από πρόσκληση του Ινστιτούτου Δημιουργικότητας, Έρευνας και Ανάπτυξης Περιφέρειας Θέρμου (ΙΔΕΑΠΘ) βρέθηκε την Κυριακή, 28/1/18, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Θέρμου, όπου διοργανώθηκε παρουσίαση της «Διαδρομής Φύσης και Πολιτισμού», που έχει σχεδιάσει το Σωματείο «Διάζωμα» και ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου (Δείτε την διαδρομή στην ιστοσελίδα της ΔΡΩ: http://drw.gr/diadromi/).

΄θερμο 3_nΗ εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα της κας Σοφίας Υφαντή, μέλους του ΙΔΕΑΠΘ, ενώ αναλυτική παρουσίαση της «Διαδρομής» έγινε από τον κ. Γιάννη Σελιμά, διευθυντή του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Ακολούθησε η παρουσίαση της Κίνησης Πολιτών «ΔΡΩ» από  μέλος του συντονιστικού της «ΔΡΩ», και η εκδήλωση έκλεισε με έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο μεταξύ των ομιλητών και του κοινού του Θέρμου, το οποίο έδειξε ενδιαφέρον, έθεσε ερωτήματα, αλλά και στήριξε έμπρακτα τη «Διαδρομή» με μεγάλο αριθμό υπογραφών.

Η «ΔΡΩ» θέλει να ευχαριστήσει το ΙΔΕΑΠΘ για την ευγενική πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση και να δηλώσει και από εδώ το ενδιαφέρον της για περαιτέρω συνεργασία και κοινή δράση.

Η κίνηση συνεχίζει την συλλογή υπογραφών για την υλοποίηση της πρότασης «Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού νομού Αιτωλοακαρνανίας», στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://secure.avaaz.org/el/petition/Perifereia_Dytikis_Elladas_Aitoloakarnania_en_drasei/?Day2Share