Διάκριση για το 1ο Δημοτικό Αγίου Κωνσταντίνου στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Με τον πιο ιδανικό τρόπο κατέληξε η συμμετοχή του Σχολείου μας στον Μαθητικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και αφορά 40 ομάδες με μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Ο φετινός διαγωνισμός προσέλκυσε περισσότερους από 200 μαθητές και 25 προπονητές από τη Δυτική Ελλάδα!.

Συγκεκριμένα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κων/νου κατέλαβε την 3η θέση και προκρίθηκε να συμμετάσχει στην β΄ φάση του διαγωνισμού που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου.

Η ομάδα του σχολείου μας, αποτελείται από τους μαθητές:
Κατσακιώρη Δημήτριο.
Αντώνογλου Παναγιώτα.
Κουβέλη Βασιλική.
Μιχαλακόπουλο Αριστοτέλη.
Ράπτη Ζένια.
Σιαπλαούρα Κωννο.
Στρατομήτρο Χρήστο.
Πεσλή Κων/νο.

Υπεύθυνη συντονίστρια και εκπαιδευτής- προπονήτρια Ρομποτικής , η εκπ/κός Πληροφορικής (ΠΕ20 ) Μαρίνα Ράπτη που εκπαίδευσε άρτια τους μαθητές και έφεραν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή τους. Συνοδός των μαθητών και αρωγός στο στήσιμο και την παρουσίαση ο εκπ/κός – Νοσηλευτής ΠΕ25 Χρήστος Καρακοβούνης.