Στα “χαρτιά” ακόμη και το Σχολικό Πρωτάθλημα – Καταγγελία του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Και ενώ το Επαγγελματικό Πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία της χώρας μέσα σε ένα γενικευμένο κλίμα βίας με οπλοφόρους προέδρους και μπράβους κρίνεται στα δικαστήρια με αγώνες που δεν τελειώνουν ποτέ, ανάλογα φαινόμενα υπάρχουν ακόμη και σε ένα σχολικό πρωτάθλημα… Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, σε ανακοίνωση του,καταγγέλλει πως στις 2 Μαρτίου 2018 αγωνίστηκε με το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου σε έναν αγώνα που δεν έληξε ποτέ, παρά μόνο στα χαρτιά και με αποτέλεσμα αμφισβητούμενο. «Εάν σε Σχολικό Πρωτάθλημα συμβαίνουν αυτά, φαντάζεται ο καθείς γιατί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι…», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σχολείου.

Αναλυτικά :
Ο σχολικός αγώνας που δεν έληξε ποτέ…..
Το σχολείο μας συμμετείχε στους Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου. Στις 2 Μαρτίου 2018 αγωνίστηκε με το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, αγώνας που δεν έληξε ποτέ, παρά μόνο στα χαρτιά και με αποτέλεσμα αμφισβητούμενο.

Αναλυτικότερα, ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 και όπως προβλέπεται χτυπήθηκαν πέναλτι. Ενώ χτυπήθηκαν 4 πέναλτι και το αποτέλεσμα ήταν 3-2 υπέρ του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου, ο αγώνας διακόπηκε και αναίτια δεν χτυπήθηκε το 5ο πέναλτι.Ενώ το σχολείο μας άσκησε ένσταση γιατί δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί και οι κείμενες διατάξεις κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώθηκε στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, απόφαση που στηρίχθηκε στο φύλλο αγώνα του Διαιτητή. Είμαστε έκπληκτοι γιατί έγινε παραποίηση του αποτελέσματος, στο φύλλο αγώνα!

Υποθέτουμε ότι οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι διαιτητές και οι αντιπρόσωποι της ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας, οι οποίοι ενώ ήταν παρόντες υποστηρίζουν ότι δε γνωρίζουν το αποτέλεσμα…..
Εάν σε Σχολικό Πρωτάθλημα συμβαίνουν αυτά, φαντάζεται ο καθείς γιατί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι….