Ολοκληρώθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις για το Περιβάλλον του Δήμου Ναυπακτίας…

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 18 Μαρτίου, οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργάνωσε στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου για 8η συνεχόμενη χρονιά, η περιβαλλοντική Οργάνωση “Πράσινο+Μπλε” σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Η αυλαία έπεσε με την θεατρική παράσταση «Όμορφη πόλη» που παρουσίασαν με πολύ αγάπη τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ- μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας.
Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν με συγκίνηση τη προσπάθεια των παιδιών και των φροντιστών τους, εισπράττοντας πολλαπλά μηνύματα. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος του ΚΔΑΠ μεΑ Ναυπάκτου Κονίδας Πάναγιώτης, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου Πλούμης Νίκος και η υπεύθυνη ΚΔΑΠ μεΑ Καφκιά Άντα. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους, εκπαιδευτικούς και φροντιστές του κέντρου, καθώς και στην εμψυχώτρια Άντζη Κάντζου από τη «Σβούρα», που επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία της Ναυπάκτου που συμμετείχαν στη δράση, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που με πολύ αγάπη και υπομονή καθοδήγησαν τους μικρούς μαθητές των ΔΣ Ναυπάκτου και Πάτρας.
Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του προϊόντος βούτηρο Lurpak της εταιρίας Arla, της 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας και τα υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Στο «ΟΙΚΟθέατρο 2018» συμμετείχαν συνολικά πάνω από 150 μαθητές και παρακολούθησαν τις παραστάσεις πάνω από 1.500 θεατές.