Ολοκληρωτική αλλαγή στην ευαίσθητη περιοχή με την δύναμη του Laser!

Κάθε γυναίκα θέλει να περιποιείται τον εαυτό της σε όλα τα επίπεδα! Εκτός από την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής που επηρεάζει την συνολική υγεία της, περιποιείται συνολικά την εμφάνιση και την εικόνα του αιδοίου της και του μπικίνι με διάφορες μεθόδους. Τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη άνθιση έχουν γνωρίσει οι μέθοδοι: Αποτρίχωση laser και Αιδοιοπλαστική.

Laser πλαστική αιδοίου – Σπάστε τα ταμπού!
Πολλές γυναίκες εκ γενετής αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο μέγεθος των χειλέων του αιδοίου. Το μεγάλο μέγεθος προκαλεί εκτός από αντιαισθητική εικόνα και προβλήματα τόσο στην σεξουαλική ζωή όσο και στην άθληση ή ακόμα και στο ντύσιμο με στενά ρούχα που πιέζουν την περιοχή. Η αιδοιοπλαστική στοχεύει στην ολοκληρωμένη σμίλευση της περιοχής.Επιπλέον, με laser μπορεί να αντιμετωπιστεί και η χαλάρωση όλων του περινέου, που έρχεται σε αρκετές γυναίκες ως φυσικό αποτέλεσμα μετά από πολλούς τοκετούς.

Η μειωτική χειλεοπλαστική σμιλεύει την περιοχή και αναιρεί την ανισότητα στα χείλη του αιδοίου, μειώνοντας το περίσσευμα στα τμήματα της κλειτορίδας. Η περινεοπλαστική με laser από την άλλη, αφορά την ανάπλαση του περινέου (που προαναφέραμε) μειώνοντας τη χαλάρωση και ανεβάζοντας πολύ τη διάθεση στην γυναίκα που μέχρι πρότινος ντρεπόταν για την εμφάνισή της.

Αποτρίχωση με μηχάνημα Αλεξανδρίτη!
Η αποτρίχωση laser έχει φέρει επανάσταση στην οριστική απαλλαγή των γυναικών από την τριχοφυΐα, έτσι ώστε μέσα σε λίγες συνεδρίες η γυναίκα να απαλλάσσεται μια και καλή από τις τρίχες σε ολόκληρη την ευαίσθητη περιοχή και στην περιοχή των χειλέων.

Στην αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη εγχέεται μονοχρωματικό φως το οποίο στοχεύει κατευθείαν στην μελαμίνη της τρίχας, χωρίς να επηρεάζει καθόλου την επιδερμίδα.

Και οι δύο παραπάνω θεραπείες-υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας από το γυναικολογικό-δερματολογικό ιατρείο Forever Laser. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τους ειδικούς του κέντρου, ώστε να αναλύσετε κάθε πτυχή του προβλήματός σας και να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των υπερτροφικών χειλέων, της χαλάρωσης κόλπου αλλά και λεπτομέρειες για την αποτρίχωση λείζερ στην ευαίσθητη περιοχή. Περισσότερα στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Forever Laser.