Πώς να καθαρίσετε σωστά τις επιφάνειες σε όλο το σπίτι – 2+1 φθηνά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν

Η καθαριότητα του σπιτιού πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά αν κατοικούν άτομα με αλλεργίες και μικρά παιδιά στον χώρο. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και γι’ αυτό πρέπει πάντα να υπάρχει στο ντουλάπι σας το κατάλληλο καθαριστικό γενικής χρήσης που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

Από τη μεγάλη online ποικιλία FMS θα βρείτε σε απίστευτες τιμές είδη καθαρισμού  που είναι κατάλληλα για κάθε επιφάνεια στο σπίτι ή την εταιρεία.

Ξεκινήστε επιλέγοντας το σωστό καθαριστικό
καθαριστικά 2Πολυκαθαριστικό AJAX

Ένα συμπυκνωμένο υγρό για όλες τις επιφάνειες είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να καθαρίσετε όλες τις επιφάνειες του χώρου. Από την μπανιέρα, την λεκάνη και όλο το μπάνιο μέχρι και τζάμια εφόσον το περιεχόμενο διαλυθεί με νερό.

Για πιο ειδικές επιφάνειες όπως ξύλο ή μάρμαρο είναι αναγκαίο να επιλέξετε ειδική σύσταση από απορρυπαντικά που σέβονται τα υλικά κατασκευής και δεν τα αλλοιώνουν.

καθαριστικά 3Πανιά καθαρισμού από διαφορετικά συστατικά

Το ξεσκονόπανο microfiber μπορεί να χρησιμοποιηθεί χιλιάδες φορές, χωρίς να πάθει τίποτα! Καθαρίζει όλες τις επιφάνειες, χωρίς να αφήνει χνούδι, στεγνώνοντας κάθε υγρό μέρος πολύ γρήγορα και χωρίς να αφήνει σημάδια. Βρείτε το εδώ σε διάφορα χρώματα.

καθαριστικά 4

 

Για το γρηγορότερο καθάρισμα, το Swiffer είναι το ιδανικό ξεσκονόπανο που μπορεί να φυλακίσει τα χνούδια και τις τρίχες με ένα μόνο πέρασμα. Η έξυπνη συσκευασία περιλαμβάνει 1 χερούλι και 5 πανάκια. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για ένα γρήγορο ξεσκόνισμα στο σπίτι.

καθαριστικά 5Πανί από δέρμα

Απορροφά έως και 3 φορές το βάρος του και είναι ό,τι καλύτερο αν χρειάζεστε extra απορρόφηση σε κάποιες επιφάνειες. Δεν αφήνει ίχνη και διεισδύει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Χρησιμοποιήστε το σε κάθε επιφάνεια.

καθαριστικά 6

 

Βαμβακερή παρκετέζα

Οι ξύλινες επιφάνειες συνήθως δεν χρειάζονται απορρυπαντικό για τον καθαρισμό τους, λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής τους. Μία παρκετέζα είναι ό,τι καλύτερο για να απομακρύνετε όλα τα χνούδια και να γυαλίσετε το πάτωμα.

 

Περισσότερα προϊόντα για είδη και πανιά καθαρισμού, βρείτε στην online ποικιλία του e-shop fmsupplies.gr στις καλύτερες τιμές της αγοράς.