7η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων “Θεάτρου όψεις” 2018

Πρόσκληση δήλωσης συμμετοχής στην 7η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων “Θεάτρου όψεις” 2018

Συμπληρώστε την Φόρμα Συμμετοχής, εδώ: https://theatropsis.weebly.com/

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό” και η Θεατρική του Ομάδα, με τη συνδρομή του Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με χαρά σας ανακοινώνουν την διοργάνωση της 7ης Θεατρικής Συνάντησης Ερασιτεχνικών Ομάδων “Θεάτρου Όψεις”.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο θεσμός του “Θεάτρου Όψεις” συνεχίζεται με επιτυχία! Υπηρετώντας και αναδεικνύοντας το Ερασιτεχνικό Θέατρο, θα φιλοξενήσουμε και φέτος Θεατρικές Ομάδες από τον νομό μας και από όλη την Ελλάδα!. Επιστρέφουμε στις καλοκαιρινές ημερομηνίες του Ιουλίου με την συμμετοχή φυσικά και της δικής μας φετινής θεατρικής παραγωγής “Δείπνο Ηλιθίων”! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής μας για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια! Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των παραστάσεων καθώς και οι συμμετοχές των θεατρικών ομάδων!

ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Στα πλαίσια των θεατρικών μας συναντήσεων κάθε χρόνο, τιμούμε έναν άνθρωπο των γραμμάτων και των τεχνών, στον οποίο αφιερώνουμε το “Θεάτρου όψεις”., Ξεκινήσαμε από καλλιτέχνες που κατάγονται από την περιοχή μας. Την πρώτη χρονιά, τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Αιτωλικιώτης ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, τη δεύτερη ο συντοπίτης μας ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, Χρήστος Καλαβρούζος. Ακολούθησε η Αιτωλικιώτισα συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Ροζίτα Σώκου. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός- συγγραφέας Γιάννης Καλατζόπουλος, Το 2016 τιμήσαμε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Καζάκο. Το 2017, σειρά είχε ένας εργάτης του Θεάτρου, ο Σκηνογράφος Βασίλης Ραμμόπουλος, με μακρόχρονη θητεία στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.