Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με τα αθλητικά σωματεία του μπάσκετ

«Η ισχύς εν τη ενώσει»
Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση στο Δημαρχείο, όπου συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Παρευρέθηκαν εκ μέρους του Αθλητικού Συλλόγου «Λέων» Ι. Π. Μεσολογγίου ο Πρόεδρος Αθανάσιος Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος του Α.Γ.Ο. «Γρηγόρης Λιακατάς» Αιτωλικού Παναγιώτης Σταμούλης και ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» Επαμεινώνδας Κλάδης. Συμμετείχαν επίσης η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά και ο πρώην Πρόεδρος του Α.Σ. «Λέων» Κωνσταντίνος Ηγούμενος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, ενώ κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το μέλλον και τη βιωσιμότητα του μπάσκετ στο Δήμο. Αυτός άλλωστε είναι και ο γενικός σκοπός της πρωτοβουλίας που έλαβε ο Νίκος Καραπάνος και στην οποία ανταποκρίθηκαν όλα τα σωματεία.
Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, όπου εκεί πλέον θα γίνει υποβολή, συζήτηση και εξειδίκευση των προτάσεων.