Παναιτωλικός: Νίκες για Κ19 και Κ17

Η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού συνέχισε την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League κερδίζοντας με 4-2 τον Λεβαδειακό και ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο Παναιτωλικού, προηγήθηκε στο 8’ με τον Νταλακούρα και έκανε το 2-0 με τον Καββαδία στο 43’. Στο επόμενο δίλεπτο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ ισοφαρίζοντας, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση και με σκόρερ ξανά τον Καββαδία ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο 49’. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Γιαννιώτης Δ., Μπακαδήμας, Νταλακούρας (55’ λ.τ. Τσιαντής), Φυτόπουλος, Φραντζέσκος (84’ Πανταζής), Σκόνδρας, Διγκόζης (64’ Αλομπισάτ), Καββαδίας.

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού στο Emileon επικράτησε επίσης με 4-2 της ΑΕΛ, η οποία προηγήθηκε δύο φορές. Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Τρομπούκης, Κωνσταντόπουλος, πέτυχαν τα γκολ. Αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Νταλιάνης (74’ Παπαχρήστος), Γιάκος, Κωνσταντόπουλος, Δήμος, Σκιαδάς, Μπελεβώνης (89’ Λαζαρίδης), Θεοτοκάτος, Καρατσόλης (64’ Λάκκας), Ντούλιας, Τρομπούκης.