Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αγρινίου: Χορτάσαμε από «θα»

Η αντιπαράθεση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου με τη διοίκηση του Νοσοκομείου συνεχίζεται. Στην αρχική καταγγελία πως τίποτα δεν έγινε για την επίλυση των προβλημάτων απάντησε αιχμηρά ο διοικητής καταγράφοντας μια σειρά από δράσεις που έχουν δρομολογηθεί. Το Σωματείο σήμερα ανταπαντά σημειώνοντας εμφατικά: “Χορτάσαμε από υποσχέσεις”

Αναλυτικά:
Επανερχόμαστε κ.Διοικητα, όπως λέει και ο λαός, μέλι, μέλι και από τηγανίτα τίποτα.
Χορτάσαμε από υποσχέσεις.
-ΘΑ έρθει προσωπικό
-ΘΑ ανοίξουμε τη γραμματεία
-ΘΑ λειτουργήσει ο μαγνητικός
-ΘΑ έρθουν γιατροί
-ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ!!!!!!!!!!!
Η πραγματικότητα για όλα αυτά,και για όποιον την αμφισβητή βρίσκεται εδώ,να μας αποδείξει το αντίθετο.
Η υγεία δεν είναι απλά παροχή της πολιτείας,που μπορεί να καταργήτε σε περιόδους κρίσης ,είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα όλων μας. Ως τώρα αναμέναμε την εκπλήρωση των υποσχέσεων. Τώρα όμως το τέλος της διαδρομής, δείχνει ξεκάθαρα που οδηγεί.
Αλλά έστω και την ύστατη στιγμή, καλουμαστε όλοι να αναλάβουμε δράση και να παρέμβουμε δυναμικά,για δικαιώματα στην υγεία που χάνονται και εκφυλίζονται. Οι εργαζόμενοι ζητούν τα αυτονόητα, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών στην υγεία.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η καλή διάθεση, να επικροτησουμε την λύση των προβλημάτων, και θα θέλαμε να δηλώσουμε, ότι μας κάνει εντύπωση η έντονη και συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε, στην προσπάθεια μας να επιλύσουμε την υποβάθμιση του συστήματος υγείας.
το ΔΣ του ΣΕΝΑ