Τραπεζιώτης: Η Δημοτική Αρχή Παπαναστασίου ειδικεύεται στα φούμαρα

Μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή Τώρα” και της δημοτικής αρχής Αγρινίου για το Μουσείο Καπνού, ο Δ.Τραπεζιώτης επανέρχεται μέσω facebook, για να θυμηθεί “τις αξέχαστες στιγμές κλαυσίγελου που μας χάρισαν ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του”. “Η Δημοτική Αρχή Παπαναστασίου ειδικεύεται στα φούμαρα και στη διανομή πολύχρωμων χαντρών και καθρεφτακίων στους “ιθαγενείς” συμπληρώνει με νόημα ο επικεφαλής της παράταξης “Ανατροπή Τώρα” Δ. Τραπεζιώτη.

Αναλυτικά:
Οι αξέχαστες στιγμές από τη θητεία του Δημάρχου Αγρινίου χωρίς φύκια και μεταξωτές κορδέλες.
Η Δημοτική Παράταξη “ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” ξεδιπλώνει το αυτοδιοικητικό της όραμα με συγκεκριμένες και στοχευμένες προτάσεις που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής μας και στην καλυτέρευση της καθημερινότητας του πολίτη. Η Δημοτική Αρχή Παπαναστασίου ειδικεύεται στα φούμαρα και στη διανομή πολύχρωμων χαντρών και καθρεφτακίων στους “ιθαγενείς”.
Συμπληρώνοντας 4,5 χρόνια θητείας να θυμηθούμε όλοι μαζί μερικές από τις αξέχαστες στιγμές κλαυσίγελου που μας χάρισαν ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του:
1) Η αποστολή φακέλλου από τη ΔΕΥΑΑ που αφορούσε έργο προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ σε λάθος διεύθυνση και η διενέργεια ΕΔΕ για να ανακαλύψουν τους εαυτούς τους.
2) Η διαπόμπευση του τουριστικού μας προϊόντος στην έκθεση “Νοστος” όπου προσπάθησε να διαφημίσει τη λίμνη Τριχωνίδα με εικόνες και πλάνα από την Έδεσσα και τη Χαλκιδική…
3) Η αναβίωση του παρωχημένου φολκλόρ φεστιβάλ χορού που μας θύμισε κάτι από καρναβάλι τον Αύγουστο μήνα.
4) Η μετατροπή της ΚΕΔΑ σε γραφείο ταξιδίων ειδικού σκοπού που προσέφερε δελεαστικά πακέτα για επταήμερη διαμονή στο Μακάο του Χονγκ – Κονγκ.
5) Οι άστοχοι χειρισμοί του Δημάρχου στο θέμα της ανάπλασης του πάρκου που είχαν ως αποτέλεσμα το έργο να μην μπορεί να προχωρήσει λόγω του ότι η μελέτη του δεν είναι σύμφωνη με την κείμενη νομοθεσία. Βέβαια, όλα επιδιορθώνονται με την τοποθέτηση τριών λαμπτήρων, δύο παγκακίων και ενός δείγματος παιδικής χαράς.
6) Η πρόσφατη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου “Μιχάλης Κούσης” που φανέρωσε με κάθε λεπτομέρεια την ανικανότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής, η οποία μας αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία τους λόγους για τους οποίους βαπτίστηκε ως η χειρότερη Δημοτική Αρχή που έχει περάσει ποτέ από το Αγρίνιο. Το αστείο είναι ότι θα κάνουν ΕΔΕ για να αποκαλυφθούν τα αίτια που οδήγησαν στο φιάσκο του Ημιμαραθωνίου ενώ θα μπορούσαν απλά να κοιταχτούν στους καθρέφτες τους.
Τέλος να πούμε ότι η μνήμη είναι σίγουρα κακόβουλη, όταν είναι επιλεκτική και μεροληπτική.