Παρουσιάστηκε στην Αθήνα το βιβλίο του Δ. Τριαντακωνσταντή «Καλά Νιάτα Καλά Γεράματα»

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή «Καλά Νιάτα Καλά Γεράματα» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το Σάββατο 3 Νοεμβρίου. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος κος Φώτης Καρύδας και οι ομιλητές ήταν οι καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίθας και Παναγιώτης Κοντός οι οποίοι εξήραν το περιεχόμενο του βιβλίου.
Τριαντακωνσταντής (2)Μάλιστα ο κος Μπίθας που τυγχάνει να γνωρίζει περισσότερο τον κο Τριαντακωνσταντή, λόγω συνεργασίας στα πλαίσια ερευνητικών προγραμμάτων, υπογράμμισε το ήθος του συγγραφέα και την προσήλωσή του στην επίτευξη κοινών στόχων καθώς και στις ιδιαίτερες δεξιότητές του στην διαχείριση κρίσεων.
Στην ομιλία του ο κος Τριαντακωνσταντής αφού ευχαρίστησε το Πάντειο Πανεπιστήμιο για την φιλοξενία καθώς και το εκλεκτό ακροατήριο επισήμανε ότι η παρουσίαση του βιβλίου του αποτελεί κίνητρο και ταυτόχρονα υποχρέωση. Κίνητρο να συνεχίσει την πορεία του ώστε να προσθέσει ένα μικρό λιθαράκι για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής και συγχρόνως υποχρέωση γιατί η συμμετοχή των εκλεκτών παρευρισκόμενων αποτελεί δέσμευση. Δέσμευση ότι πρέπει να υπηρετεί τις αξίες του. Αυτές που τον βοήθησαν να γράψει αυτό το βιβλίο, αυτές θα πρέπει να τον ακολουθούν και στο μέλλον.
Ανάμεσα στους 150 περίπου παρευρισκόμενους ξεχώριζε η παρουσία του πρώην βουλευτή κ. Σπήλιου Λιβανού, των πολιτευτών κκ. Θανάση Παπαθανάση, Αναστασίας Σακαρέλη, Μαρίας Καλπουζάνη, Βαλαντίας Τσέπη, Βασίλη Φεύγα, και του προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτ/νίας κου Φώτη Τσόλκα.