Περαιτέρω διερεύνηση για τον Μ. Σαλμά “δείχνει” το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις αρθροσκοπήσεις [video]

Προσπορισμό οικονομικού οφέλους, καταλογίζει στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά, για το θέμα των αρθροσκοπήσεων, το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Μετά την υπόθεση «Ερρίκος Ντυνάν» σειρά έχει το πόρισμα της πλειοψηφίας για τις αρθροσκοπήσεις. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το πόρισμα «δείχνει» προσπορισμό οικονομικού οφέλους στον πρώην υπουργό υγείας Μάριο Σαλμά. Στο πόρισμα γίνεται λόγος για εξίσωση της διαγνωστικής αρθροσκόπησης με την ιατρική, προς τα πάνω, στα 1.500 ευρώ, με απόφαση όπως φέρεται να λέει το πόρισμα, του πρώην υπουργού, Μάκη Βορίδη. Επιπρόσθετα, ένα ακόμη σημείο στο πόρισμα είναι οι αναφορές σε «διαβολικές συμπτώσεις», όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι μέσα σε 24 ώρες πήρε άδεια λειτουργίας, ειδικό διαγνωστικό εργαστήριο αρθροσκόπησης, το οποίο ανήκε στον γαμπρό αλλά και στη σύζυγο του Μάριου Σαλμά. Το πόρισμα θα αναφέρει την εμπλοκή του Μάριου Σαλμά για προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Την Κυριακή αναμένεται να δοθεί στα κόμματα το πόρισμα και αναφορικά με την περίπτωση του κ. Σαλμά αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω διερεύνηση για τυχόν αδικήματα, πράξεις ή παραλείψεις για το θέμα των αρθροσκοπήσεων.

πηγή: ert.gr