Η απεργιακή συγκέντρωση στο Αγρίνιο [pics]

Πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ προκήρυξε για σήμερα, Τετάρτη, η ΓΣΕΕ. Στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας με τη συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ. Συμμετείχαν επίσης το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, η Ένωση Οικοδόμων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας.

″Κατάργηση φοροεπιδρομής, 751 ευρώ ενιαίο κατώτατο μισθό, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εργασία για όλους, καθώς και δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, χωρίς καμία περικοπή σε συντάξεις και παροχές”, περιλαμβάνονται στα αιτήματα των εργαζομένων.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Δημητρουλής και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κοτοπούλης, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Δημήτρης Δήμας. Να σημειωθεί επίσης ότι νωρίτερα διαβάστηκε και το ψήφισμα του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, με το οποίο συμπαρίστανται στην απεργιακή κινητοποίηση. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου.

View post on imgur.com