21 ξύλινοι στύλοι λείπουν για να ηλεκτροδοτηθεί και να παραδοθεί το Άκτιο – Βόνιτσα

Ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος καταγγέλλει μεγάλες καθυστερήσεις σε ηλεκτροδοτήσεις κατοικιών, επιχειρήσεων και δημοσίων έργων λόγω έλλειψης σε κολώνες, μετρητές και υλικά στον ΔΕΔΔΗΕ.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Αμβρακίας οδού, ένα έργο που περιμένει εδώ και χρόνια η Λευκάδα και η ευρύτερη περιοχή, όπου δεν μπορεί να παραδοθεί προς χρήση το τμήμα από Άκτιο έως τον κόμβο Βονίτσης (πλησίον διασταύρωσης προς Πάλαιρο-Μοναστηράκι) το οποίο κατασκευαστικά είναι έτοιμο, καθώς λόγω έλλειψης 21 ξύλινων στύλων, δεν μπορεί να προχωρήσει ο ηλεκτροφωτισμός σε κόμβους και χώρους στάθμευσης. Ο Θ. Καββαδάς υπογραμμίζει ότιη αδυναμία προμήθειας υλικών εγκατάστασης ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ σε εργολάβους επιφέρει σημαντικές καθυστερήσεις σε σημαντικά για την περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας έργα υποδομών.

Στο πλαίσιο αυτό ο βουλευτής ερωτά τον υπουργό:
-Που οφείλονται οι μεγάλες ελλείψεις σε στύλους, μετρητές, αγωγούς, κλπ.) του ΔΕΔΔΗΕ και
-Εάν το υπουργείο προτίθεται να επιλύσει άμεσα το πρόβλημα προμήθειας υλικών του ΔΕΔΔΗΕ και κατ΄ επέκταση της προμήθειας των εργολάβων με τα υλικά που αφορούν στην Αμβρακία οδό, ώστε το ολοκληρωμένο τμήμα να παραδοθεί το ταχύτερο δυνατό στους πολίτες.