Aναγνωστόπουλος σε Π.Παπαγεωργίου: Είναι δυνατόν να μιλάς για αμόλυντους εσύ;

Ο πρ. δήμαρχος Γιάννης Αναγνωστόπουλος

Σκληρή απάντηση στη δήλωση του Παυσανία Παπαγεωργίου με την οποία γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία του Μεσολογγίου έδωσε ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος. Αποκαλώντας τον σε β ενικό πρόσωπο “νεαρέ” σημειώνει μεταξύ άλλων πως “Ένα νεαρό υποψήφιο που θέλει να δοκιμαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να τον διέπει ήθος, πολιτική σωφροσύνη και πάνω απ’ όλα ταπεινοφροσύνη. Δεν έχετε κανένα από τα τρία. Είστε πολύ λίγος πολιτικά γι’ αυτόν τον τόπο.”

Αναλυτικά :

Αγαπητέ νεαρέ,
το ύφος της δήλωσής σας και μόνο δείχνει το πολιτικό ύφος σας. Παρήλθαν πλέον οι εποχές των «μανιφέστων», γυρίζουν σε εποχές του ’40 και ’50.
Οι Δήμαρχοι της Ι.Π. Μεσολογγίου από την Μεταπολίτευση και μετά έβαλαν ένα λιθαράκι ο καθένας για το Μεσολόγγι, να φύγει μπροστά. Αυτοί που διοίκησαν και εμπειρία και ικανότητες είχαν. Περγαμηνές όπως έχεις ΕΣΥ εμείς δεν είχαμε.
Μηλιώνης, Αντωνίου, Ρεπάσος Παλκογιάννης, Πρεβεζάνος, Αναγνωστόπουλος, Κατσούλης και νυν κ. Καραπάνος δεν είμαστε παιδιά του κομματικού σωλήνα.Είμαστε άτομα με επαγγέλματα καταξιωμένα στην κοινωνία. Κανένας από εμάς δεν συνέχισε στην κεντρική σκηνή. Είχαμε επαγγέλματα. Είναι δυνατόν να μιλάς για αμόλυντους ΕΣΥ; Η θέση σου είναι θύρα πολιτικής συναλλαγής και όχι προσόντων. Μιλάς ΕΣΥ για προσωπικές υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις;
Ένα νεαρό υποψήφιο που θέλει να δοκιμαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να τον διέπει ήθος, πολιτική σωφροσύνη και πάνω απ’ όλα ταπεινοφροσύνη. Δεν έχετε κανένα από τα τρία. Είστε πολύ λίγος πολιτικά γι’ αυτόν τον τόπο.

Ευχαριστώ
Γιάννης Αναγνωστόπουλος Πρώην Δήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου
Διευθυντής ΠΕΔΥ – ΚΥ Αιτωλικού
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ